Baca keterangan rasmi

The Drucker School Executive Program Sijil direka untuk membantu anda mengasah kemahiran pengurusan anda dan meningkatkan keberkesanan anda sebagai pemimpin.

Anda akan diberi peluang untuk membincangkan isu-isu yang anda dan organisasi anda hadapi, dengan orang dari pelbagai industri dan disiplin.

Program ini akan menyediakan alat-alat baru dan pandangan berdasarkan pengalaman dunia sebenar anda. Kerana kita menarik penduduk pelajar yang berlainan - dari latar belakang korporat, swasta, kerajaan, dan bukan keuntungan - terdapat kedalaman pembelajaran yang lebih besar yang berlaku melalui perspektif yang berbeza dan sinergi yang unik yang berlaku di dalam kelas.

Sijil adalah kumpulan dua hingga empat kelas dalam bidang berkaitan pengajian. Anda boleh memilih untuk mengakses pengetahuan terbaru dalam kecekapan pakar kami "Strategi dan Kepimpinan" atau mempunyai pilihan untuk mengemaskini kemahiran pengurusan kritikal melalui Sijil Pengurusan Am:

Sijil dalam Strategi - membolehkan anda meneroka elemen asas perumusan strategi dan meningkatkan kemampuan anda untuk berfikir dan bertindak secara strategik, serta melaksanakan keputusan berdasarkan kemahiran ini.

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date