Sijil ESL intensif

Umum

Penerangan Program

PROGRAM INTENSIF ESL ADALAH SESUAI UNTUK PELAJAR YANG SERIUS

Program ESL Rapi adalah sesuai untuk pelajar ESL yang paling serius yang ingin meningkatkan kemahiran ESL mereka dalam jumlah yang singkat masa. Pelajar dalam program ESL Rapi menerima jumlah jam pengajaran setiap hari, yang membolehkan mereka untuk membangunkan semua kemahiran ESL mereka dalam yang lebih intensif dan cara memberi tumpuan dengan memaksimumkan jumlah jam kelas menghabiskan berinteraksi dalam dan mengamalkan bahasa Inggeris.

Oleh kerana program ESL Rapi menggabungkan kandungan kursus kedua-dua ESL Tahap dan Perbualan program, pelajar mendapat manfaat daripada kedua-dua program dengan meningkatkan pembangunan kemahiran mereka di dalam dan mengamalkan beberapa kawasan penting yang berbeza daripada bahasa Inggeris. Ini termasuk tatabahasa, membaca, menulis, mendengar, dan bercakap, dan juga komunikasi yang lebih cekap dan berkesan melalui pendedahan kepada slanga dan simpulan bahasa, sebutan, pengurangan loghat, dan kemahiran persembahan. Pelajar bukan sahaja meningkatkan kemahiran ESL asas mereka, mereka juga belajar berguna, kemahiran praktikal untuk berkomunikasi dalam profesional, akademik, dan hari-hari keadaan dan mendapat pemahaman yang lebih mendalam tentang bagaimana untuk berkomunikasi dengan penutur bahasa Inggeris yang lain dengan mengamalkan vokal dan konsonan bunyi, intonasi, tekanan dan irama, makna literal dan kiasan ungkapan, dan makna tersirat.

PROGRAM INTENSIF ESL IS MENCABAR DAN KESERONOKAN

Selain itu, guru meningkatkan pengalaman pembelajaran pelajar melalui kurikulum yang mencabar dan menyeronokkan. Buku-buku teks dan bahan sokongan meliputi beberapa merangsang topik yang menghubungkan kepada kehidupan dan pengalaman pelajar, terutama semasa mereka tinggal di Los Angeles. Pelajar menggunakan pengetahuan ESL mereka dalam pelbagai yang menarik dan di luar kelas aktiviti dalam kelas yang berlaku di Los Angeles, yang mengukuhkan pelajaran yang diajar di dalam kelas. Pelajar juga digalakkan untuk berinteraksi dengan rakan-rakan mereka, yang sering datang dari latar belakang yang berbeza-beza dan pandangan. Guru menggunakan pelbagai teknologi dan multimedia dalam pengajaran: komputer dan tablet, program televisyen, filem, iklan cetak, dan iklan. Guru mengesan kemajuan pelajar dengan memberikan mingguan kuiz, persembahan, projek penyelidikan, ucapan, dan projek-projek individu dan kumpulan.

Columbia West College tawaran, Standard ESL, ESL Semi-intensif, Kursus Perbualan di Los Angeles dan TOEFL kursus di Los Angeles.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Right now, we know you have a lot of questions about choosing the right language school – and rightfully so. You obviously want a school that combines quality programs and instruction, helpful student ... Baca lebih lanjut

Right now, we know you have a lot of questions about choosing the right language school – and rightfully so. You obviously want a school that combines quality programs and instruction, helpful student services and expert faculty with a warm and engaging environment. But most importantly, you want a school that takes the time to understand you and will help you to master the English language so that you can achieve your goals. Other language schools may make similar promises. Baca Ringkas