Sijil ijazah dalam pengurusan projek

University of Technology Sydney

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sijil ijazah dalam pengurusan projek

University of Technology Sydney

Program ini menyediakan berasaskan amalan-pengetahuan, kemahiran dan alat-alat untuk penghantaran jenis dan saiz projek dan program dalam semua sektor industri yang berbeza, disokong oleh teori dan penyelidikan. Di barisan hadapan dalam trend industri, program SUA yang menggabungkan kerumitan projek, pengurusan program, tadbir urus, amalan reflektif dan kepimpinan. Kursus ini dipandang tinggi oleh industri dalam menyediakan permintaan, graduan profesional yang sangat baik '. Fokusnya kepada kepimpinan, pengurusan program dan tadbir urus meningkatkan kebolehpasaran siswazah di peringkat kanan dalam banyak industri tempatan dan antarabangsa.

Graduan yang berjaya sudah tentu boleh: memilih daripada dan menggunakan pelbagai alat dan kaedah yang digunakan untuk menguruskan projek menunjukkan pemahaman pameran amalan reflektif pemahaman tentang aplikasi prinsip-prinsip etika untuk menonjolkan amalan pengurusan dalam pelbagai tetapan di Australia dan juga di peringkat antarabangsa menunjukkan pemahaman komunikasi dalam pelbagai bentuk di seluruh pelbagai budaya konteks projek memahami sistem maklumat yang sesuai untuk permohonan dalam konteks pengurusan projek memahami prinsip-prinsip yang terlibat dalam menguruskan perhubungan antara pihak berkepentingan projek utama memahami prinsip-prinsip kepimpinan pasukan projek dalam pasukan pelbagai budaya memohon asas kemahiran -level analisis masalah dan membuat keputusan menggunakan pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah kreatif untuk projek konteks pengurusan memahami dan menggunakan kemahiran penyelidikan asas menunjukkan pengetahuan asas peringkat sistem pemikiran seperti ia terpakai bagi pengurusan projek.

Pilihan kerjaya termasuk jawatan dalam perbankan dan kewangan, pembinaan dan kejuruteraan, pengurusan acara, kerajaan, kesihatan, dan IT.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
0.5 - 1 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
15,000 AUD
dalam AUD per 24cp semester
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat