Sijil: Inovasi Reka Bentuk

Umum

Penerangan Program

Kami adalah penyedia pendidikan dalam talian yang berpangkalan di UK, boleh diakses di seluruh dunia dalam 3 bahasa yang berbeza.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Sepanjang program ini, kami bertujuan untuk mengembangkan dan memanfaatkan kemahiran anda dalam mengurus reka bentuk dan melihat anda, sebagai perintis reka bentuk untuk inovasi dan perubahan strategik. Anda akan meneroka topik teori dalam bidang seperti inovasi dan kreativiti dan kami akan menyokong anda dengan wacana analisis yang sesuai. Anda akan memerhatikan kajian kes, metodologi penyelidikan, persembahan dan audit reka bentuk.

Tujuannya adalah untuk membolehkan anda menyebarkan praktik anda dalam peringkat pemerhatian, analisis, interpretasi, dan aktiviti penyelidikan dan untuk membolehkan anda membuat rujukan yang tepat kepada dunia di luar reka bentuk, melihat rujukan budaya dan kontekstual termasuk teknologi baru, ekonomi, politik, undang-undang dan persekitaran global.

Butiran Program

 • Kitaran DDI (reka bentuk, pengembangan, pelaksanaan).
 • Bidang kecekapan (teknik, perwakilan, wacana, projek).
 • Bidang pengetahuan (budaya, saintifik, eksperimen, logistik).
 • Undang-undang biogenetik (Phylogeny dan Ontogeny).
 • Pemilihan Semula jadi (penggabungan semula dan mutasi).
 • Kitaran FER (fokus, kembangkan dan takrifkan semula).
 • Pembentangan dan perbincangan kajian kes.

Ketua Kursus

Armando Vilas-Boas, Ketua Kursus: PhD, profesor kolej dan penyelidik mengenai budaya visual, reka bentuk visual dan fotografi serta pereka profesional.

113811_3_Easy-Resize.com.jpg

Matlamat Kursus

Matlamat Kursus ini adalah:

 1. Untuk membolehkan anda memahami bidang kepakaran utama yang berkaitan dengan inovasi reka bentuk (teknik, perwakilan, wacana dan aktiviti dan prosedur projek).
 2. Untuk memberi anda konteks kritikal untuk pengetahuan budaya, saintifik, eksperimen dan logistik yang terlibat dalam projek reka bentuk.
 3. Untuk menyediakan kerangka sokongan terkini dan sistematik untuk pengembangan kemahiran penyelidikan dan analitik yang ada dan baru yang sesuai.

Kaedah Penilaian

100% portfolio terdiri daripada:

 • Projek inovasi termasuk penyelidikan, analisis kritikal dan cadangan bertulis.

Hasil pembelajaran

Setelah tamat kursus dengan memuaskan, anda dapat:

 1. Menunjukkan pengetahuan lanjutan mengenai aspek teknikal dan praktikal dari idea reka bentuk dan keprihatinan profesional yang berkaitan dengan amalan reka bentuk anda.
 2. Berfikir secara kritikal mengenai pengetahuan teknikal dan praktikal dan menilai ketelitian dan kesahan dalam pengembangan cadangan reka bentuk anda.
 3. Tunjukkan bagaimana amalan atau penyelidikan profesional anda berkaitan dengan reka bentuk dan kenal pasti bagaimana ini memberitahu pendekatan baru atau yang disemak semula untuk amalan reka bentuk kreatif anda.

Kursus ini ditujukan untuk pelajar, profesional, pengurus, seniman atau freelancer dengan cita-cita atau kerjaya yang mantap dalam periklanan (pengarah seni, pengeluar atau pereka), reka bentuk visual, reka bentuk komunikasi, reka bentuk grafik dan reka bentuk interaktif (pereka, pengeluar, pemimpin pasukan, pengarah seni atau pengarah kreatif).

113837_4_Easy-Resize.com.jpg

Pensijilan

Sijil London School Of Design And Marketing

Tarikh dan Bayaran

 • Julai 2020 / Oktober 2020
 • Bayaran adalah £ 1.250,00 (Satu Ansuran)

Syarat kemasukan

Tahap BA dalam mata pelajaran reka bentuk / perniagaan yang berkaitan atau Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu / Pengalaman Profesional.

Tarikh Akhir Kemaskini May 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Baca lebih lanjut

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Baca Ringkas
London , Madrid , Porto + 2 Lagi Kurang