Baca keterangan rasmi

Ijazah lanjutan dalam Pengurusan Sumber Manusia akan mengajar anda untuk mengenal pasti dan memaksimumkan aset paling berharga syarikat: bakat dan keupayaan pekerjanya.

Program Sijil Lanjutan kami menawarkan sijil berorientasikan pengamal berasaskan perniagaan. Kami telah merancang program kami untuk memenuhi piawaian tertinggi yang diiktiraf secara universal untuk amalan pengurusan sumber manusia, seperti yang ditetapkan oleh Persatuan Pengurusan Sumber Manusia (SHRM) ®.

Ia sesuai untuk profesional perniagaan yang ingin mengukuhkan pengetahuan dan sumber daya pengurusan sumber manusia mereka. Dilengkapi dengan sijil lanjutan, pelajar bersedia untuk maju dalam bidang pengurusan sumber manusia organisasi mereka, sebagai perunding bebas, dan pendidik.

Kursus Pengajian

Program kredit 15-kredit, 5-kursus ini merangkumi kursus dalam yayasan perniagaan dan sistem pengurusan kakitangan, undang-undang pekerjaan, etika dan akauntabiliti, dan pengurusan perubahan. Anda akan mengambil kursus berikut dari kurikulum tuan:

  • MBAN 607 Mengurus Perubahan
  • Pengurusan Sumber Manusia Global MBAN 620
  • Undang-undang Pekerjaan Global MBAN 621
  • Etika MSBN 605 di Global Marketplace
  • MSHN 620 Yayasan Perniagaan untuk Pengurusan Sumber Manusia

Sekiranya anda membuat keputusan untuk mengejar MS dalam Pengurusan Sumber Manusia atau MBA setelah menyelesaikan program sijil lanjutan, anda mungkin boleh memohon sehingga enam kredit ke ijazah Sarjana anda.

Program diajar dalam:
English
Tarikh Akhir Kemaskini January 7, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Price
685 USD
- setiap kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date