ACADEMICCOURSES

Sijil maju dalam Fotografi Fesyen di UK

Satu sijil lanjutan boleh diterima mengikuti program Master, atau serentak sambil mengejar satu lagi program pendidikan. Sijil maju mengambil masa kira-kira 12 minggu kerja akademik, dan ia menyediakan pelajar dengan maklumat yang diperlukan untuk meningkatkan kemahiran dan kebolehan mereka atau untuk membantu graduan menukar laluan kerjaya.

Pelajar dengan mata untuk gaya dan minat dalam pemasaran kreatif boleh mempertimbangkan untuk mengikuti pengajian dalam fotografi fesyen. Ini mungkin meliputi topik seperti mengarah dan menguruskan tangkapan foto, cara menggunakan pencahayaan semula jadi dan tiruan untuk menangkap subjek, dan penyuntingan foto dan retouching. 

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sijil maju dalam Fotografi Fesyen di UK

1 Hasil dalam Fotografi Fesyen, United Kingdom Filter

TINGKAT 2 SENI DAN REKA BENTUK (FOTOGRAFI)

Northampton College
Sijil Lanjutan
Ogo 2021
English

Kursus Tahap 2 dalam Seni dan Reka Bentuk Fotografi adalah program seni dan reka bentuk umum yang ditujukan kepada golongan muda yang mempunyai minat khusus dalam mengembangka ...

Baca lebih lanjut