ACADEMICCOURSES

3 Sijil maju dalam Fotografi 2021

Sijil lanjutan adalah program pasca tuan yang direka untuk pelajar-pelajar seni liberal bukan tradisional dan profesional yang ingin meningkatkan perkembangan kerjaya mereka. Panjang program perakuan berbeza antara 30 jam dan tiga tahun, walaupun kebanyakan program selesai dalam satu hingga dua tahun.

Apakah sijil lanjutan dalam fotografi? Ia adalah satu program yang diarahkan kepada jurugambar yang bercita-cita ingin mengasah visi artistik mereka sambil meningkatkan kemahiran teknikal mereka. Sebaik sahaja genre fotografi dipilih, pelajar biasanya belajar tentang penjenamaan dan komponen perniagaan untuk membantu mereka membangunkan model terbaik untuk kerjaya fotografi mereka yang sedang berkembang. Bidang pengajian boleh merangkumi analisis gaya dan kritikal, pembinaan jenama, dan fotografi kontemporari dan teknik lanjutan.

Terdapat banyak faedah untuk mendapatkan sijil lanjutan dalam fotografi yang memohon masuk dan keluar dari studio. Pelajar belajar untuk berkomunikasi dengan berkesan dan menggunakan kemahiran mereka, untuk mempunyai mata yang kuat untuk komposisi dan perhatian terhadap perincian, dan mengikuti pandangan kreatif mereka.

Sertifikat lanjutan dalam fotografi ditawarkan oleh pelbagai institusi di seluruh dunia, dan kosnya berbeza di kalangan sekolah. Adalah disyorkan agar pelajar menghubungi setiap sekolah secara langsung untuk membincangkan jumlah kos tuisyen dan yuran pendaftaran.

Mungkin terdapat banyak bidang khusus bagi mereka yang mempunyai sijil lanjutan dalam fotografi. Tajuk kerja boleh termasuk jurugambar acara sosial, jurugambar fesyen, jurugambar foto dan jurugambar dokumentari, dan jurugambar komersial, untuk menamakan beberapa. Kerjaya ini boleh ditemui dengan syarikat yang ditubuhkan, atau jurugambar boleh bekerja secara bebas dengan memiliki studio mereka sendiri. Pelajar meninggalkan program ini dengan pemahaman yang lebih tinggi mengenai fotografi profesional.

Kelas untuk sijil lanjutan dalam fotografi ditawarkan di lokasi antarabangsa, dan kedua-dua pilihan penuh masa dan separuh masa boleh didapati. Kelas dalam talian cenderung sesuai untuk mereka yang memerlukan jadual yang fleksibel. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

3 Hasil dalam Fotografi Filter

Sijil lanjutan dalam fotografi profesional

Vega School of Brand Leadership
Sijil Lanjutan
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Dalam program ini, bahwa penglihatan estetik tunggal akan muncul, kerana anda terus berkembang artistik dan teknikal, dengan memilih bidang tertentu di mana untuk pakar. Anda ...

Baca lebih lanjut

Latihan fotografi & gambar animasi

L’école de Condé
Sijil Lanjutan
Sep 2021
Perancis

Fotografi & gambar bergerak Terdapat di Lyon, Nancy, dan Paris, École de Condé menawarkan anda kursus latihan selama 3 tahun. Digerakkan oleh proses yang berbeza, gerakan ...

Baca lebih lanjut

TINGKAT 2 SENI DAN REKA BENTUK (FOTOGRAFI)

Northampton College
Sijil Lanjutan
Ogo 2021
English

Kursus Tahap 2 dalam Seni dan Reka Bentuk Fotografi adalah program seni dan reka bentuk umum yang ditujukan kepada golongan muda yang mempunyai minat khusus dalam mengembangka ...

Baca lebih lanjut