close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil maju dalam Pengajian Makanan dan Minuman 2020

Sijil lanjutan biasanya diperolehi sebagai sebahagian daripada program yang bertujuan untuk pelajar-pelajar seni liberal bukan tradisional atau profesional yang mempunyai ijazah sarjana dan berharap untuk meningkatkan perkembangan kerjaya mereka. Panjang program sijil berbeza-beza, tetapi kebanyakannya selesai dalam satu hingga dua tahun. Apakah sijil lanjutan dalam kajian makanan dan minuman? J… Baca lebih lanjut

Sijil lanjutan biasanya diperolehi sebagai sebahagian daripada program yang bertujuan untuk pelajar-pelajar seni liberal bukan tradisional atau profesional yang mempunyai ijazah sarjana dan berharap untuk meningkatkan perkembangan kerjaya mereka. Panjang program sijil berbeza-beza, tetapi kebanyakannya selesai dalam satu hingga dua tahun.

Apakah sijil lanjutan dalam kajian makanan dan minuman? Juga dikenali sebagai program pengurusan perhotelan, penawaran ini ditujukan kepada para profesional dan profesional yang berpengalaman dalam industri restoran yang ingin meningkatkan pengetahuan masakan dan peranan bir, wain, dan semangat dalam pengalaman restoran. Kursus-kursus boleh meliputi pasangan makanan dan wain, pengurusan minuman, baking profesional, dan masakan dunia.

Sijil-sijil lanjutan dalam kajian makanan dan minuman biasanya mewariskan pelbagai kemahiran praktikal yang berguna di luar kerjaya dalam industri masakan. Pelajar mungkin belajar untuk belanjawan, untuk menggunakan analisis dalam menyelesaikan masalah, dan untuk menunjukkan kemahiran perancangan maju.

Pengurusan perhotelan cenderung menjadi program popular yang ditawarkan di pelbagai sekolah antarabangsa; kos berbeza di kalangan institusi. Adalah disyorkan agar pelajar menghubungi setiap sekolah secara langsung untuk bertanya mengenai kos tuisyen dan pendaftaran.

Banyak peluang kerjaya yang menarik boleh dibuka kepada mereka yang mempunyai sijil lanjutan dalam kajian makanan dan minuman, seringkali pada skala global. Tajuk kerja boleh terdiri daripada pelayan wain, pengurus katering, pengurus perkhidmatan minuman, dan penulis buku masakan untuk penyelidik koki. Pelajar biasanya meninggalkan program ini dengan pemahaman tentang trend semasa dalam industri makanan dan minuman dan keupayaan untuk menggunakan pengetahuan itu di tempat kerja yang pelbagai dan pantas.

Kursus untuk sijil lanjutan dalam kajian makanan dan minuman ditawarkan di peringkat antarabangsa, secara sepenuh masa atau separuh masa. Untuk mencari sekolah terbaik untuk anda, cari program anda di bawah dan hubungi langsung pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
The Private Hotel School
Stellenbosch, Afrika Selatan

Mereka yang berjaya di dalam Sijil Tinggi dalam Pengurusan Hospitaliti, pelajar boleh mendaftar untuk Sijil Lanjutan Pengurusan Hospitaliti: Pengkhususan Kulinari.

Mereka yang berjaya di dalam Sijil Tinggi dalam Pengurusan Hospitaliti, pelajar boleh mendaftar untuk Sijil Lanjutan Pengurusan Hospitaliti: Pengkhususan Kulinari. -
Sijil Lanjutan
Sepenuh Masa
2 tahun
English
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan