ACADEMICCOURSES

Sijil maju dalam Seni Halus 2021

Satu sijil lanjutan adalah sijil bedah sarjana dibangunkan dengan pelajar bukan tradisional dalam fikiran, dan juga pengamal mencari satu cara untuk meningkatkan perkembangan profesional mereka. Program-program ini biasanya ditawarkan oleh sekolah-sekolah yang sama menawarkan ijazah sarjana. Ia mungkin mengambil masa 30 hingga 60 jam untuk menyelesaikan program ini.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lanjutan dalam seni halus? Pelajar program ini biasanya bekerja pada satu atau dua kepekatan juga penambahan kepada sijil profesional mereka. Kelas mungkin meliputi subjek seperti seni visual, sejarah seni, lukisan, penulisan kreatif, dan kursus asas lain. Bergantung kepada bidang-bidang tertentu kepekatan yang dipilih oleh pelajar, kelas tambahan mungkin termasuk editing video, asas-asas ilustrator, dan penyuntingan bunyi maju. Program ini menawarkan peluang untuk membangunkan kemahiran dan kreativiti mereka Pelajar maju.

Pelajar program ini umumnya menghargai peluang untuk meletakkan bersama-sama elektif atau kawasan tumpuan mereka sendiri. Ini menyesuaikan program perakuan itu kepada matlamat tertentu dan minat pelajar. Fleksibiliti ini, bagaimanapun, adalah berbeza bergantung kepada sekolah tertentu dan program sijil. Satu sijil lanjutan sering boleh mendorong graduan ke dalam kerjaya dengan lebih banyak kebebasan dan fleksibiliti.

Kos program ini akan berbeza-beza dari sekolah ke sekolah dan dari satu negara ke negara lain. Bakal pelajar perlu mengambil lihat di sekolah-sekolah tertentu dan kemasukan kenalan pejabat untuk mendapatkan maklumat tuisyen dan yuran tepat.

Siswazah dari program ini boleh mencari mereka menikmati kerjaya sebagai pelukis (menjual kerja mereka pada komisen atau secara terang-terangan), artis kraf, atau animator multimedia. Sesetengah graduan menggunakan sijil untuk belajar bagaimana untuk meningkatkan identiti jenama mereka, dan lain-lain menggunakannya untuk mencipta reka bentuk Web yang lebih menarik.kebiasaan ini dengan industri seni halus sering membuka pintu kepada banyak laluan kerjaya yang unik. Jawatan-jawatan yang mungkin termasuk pengarah TV / radio, profesor kolej seni, pengarah seni, penulis kreatif, atau jurutera bunyi.

Terdapat banyak peluang untuk mengambil bahagian dalam program ini. Ketahui lebih lanjut mengenai kemungkinan untuk kajian anda sendiri. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

1 Hasil dalam Seni Halus Filter

Latihan fotografi & gambar animasi

L’école de Condé
Sijil Lanjutan
Sep 2021
Perancis

Fotografi & gambar bergerak Terdapat di Lyon, Nancy, dan Paris, École de Condé menawarkan anda kursus latihan selama 3 tahun. Digerakkan oleh proses yang berbeza, gerakan ...

Baca lebih lanjut