ACADEMICCOURSES

Sijil maju dalam Seni Kulinari 2020

Sijil lanjutan mengikuti program sarjana dan direka untuk memberi lebih banyak pengetahuan dan latihan kepada individu dalam bidang mereka. Pelajar yang memperoleh sijil lanjutan mungkin dapat menggunakan pengetahuan mereka yang lebih baik secara langsung ke tempat kerja mereka sekarang atau di masa hadapan.

Apakah sijil lanjutan dalam seni kuliner? Program pendidikan ini, yang biasanya memerlukan kerja selama 12 minggu, dapat memberi tumpuan kepada penyediaan para pelajar untuk berkarir di dunia seni kuliner yang pantas. Pelajar belajar bagaimana meningkatkan khidmat makanan dan kemahiran perhotelan, cara menguruskan dan menganjurkan dapur profesional, cara membuat dan membuat menu, bagaimana menggunakan bahan secara berkesan, bagaimana menyediakan masakan kebudayaan yang unik, bagaimana membuat hidangan dan menyajikan makanan, dan bagaimana untuk membersihkan dan membersihkan dapur.

Menerima sijil lanjutan dalam seni kulinari boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran mereka dalam membakar dan memasak serta dalam kepimpinan, organisasi, dan kreativiti. Kemahiran ini adalah penting untuk berjaya dalam persekitaran masakan profesional.

Memperolehi sijil lanjutan akan dikenakan secara berbeza bagi setiap pelajar dan bergantung kepada banyak faktor. Atas sebab ini, pelajar perlu menyelidik sekolah dengan teliti dan pastikan ia selaras dengan matlamat pendidikan mereka.

Menamatkan pengajian dengan sijil lanjutan dalam seni kulinari boleh membawa pelajar ke kerjaya sebagai chef profesional, pengarah katering, pengurus dapur, chef kepala, pengurus roti, chef pastri, pengarah perhotelan, pemaju menu, atau pengarah pemakanan. Kerjaya ini wujud dalam pelbagai bidang seperti perkhidmatan makanan dan seni kuliner, perhotelan, pelancongan, penjagaan kesihatan, perniagaan, dan hiburan. Pelajar juga boleh memilih untuk menggunakan pendidikan mereka untuk membuka dan mengurus kafe, restoran, atau kedai roti mereka sendiri.

Memperolehi sijil lanjutan dalam seni kuliner boleh menarik dan memberi ganjaran kepada individu yang berminat. Untuk memulakan perjalanan pendidikan anda, cari program anda di bawah dan hubungi langsung pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

1 Hasil dalam Seni Kulinari Filter

Sijil lanjutan dalam pengurusan hospitaliti

The Private Hotel School
Sijil Lanjutan
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Mereka yang berjaya di dalam Sijil Tinggi dalam Pengurusan Hospitaliti, pelajar boleh mendaftar untuk Sijil Lanjutan Pengurusan Hospitaliti: Pengkhususan Kulinari.

Baca lebih lanjut