close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil maju dalam Pengajian Seni 2020

sijil Advanced direka untuk profesional yang telah ditubuhkan kerjaya dalam bidang masing-masing. perakuan itu menyediakan latihan khusus praktikal dan dunia sebenar yang boleh terus dan segera digunakan di tempat kerja. Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lanjutan dalam bidang seni? perakuan itu adalah untuk pelajar pengalaman yang berbeza-beza yang ingin mendapatkan kepakaran dalam bidang reka… Baca lebih lanjut

sijil Advanced direka untuk profesional yang telah ditubuhkan kerjaya dalam bidang masing-masing.

perakuan itu menyediakan latihan khusus praktikal dan dunia sebenar yang boleh terus dan segera digunakan di tempat kerja.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lanjutan dalam bidang seni? perakuan itu adalah untuk pelajar pengalaman yang berbeza-beza yang ingin mendapatkan kepakaran dalam bidang reka bentuk, seni cetak dan seni halus. Pembelajaran adalah praktikal dalam alam semula jadi, digabungkan dengan teori, untuk membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang seni. Pelajar biasanya belajar keseluruhan proses mewujudkan keping inovatif melalui pembangunan idea, penyelidikan, proses teknikal, penyelesaian masalah dan pemikiran kritis dengan menggunakan pelbagai media seperti yang ditetapkan oleh tumpuan sijil.

Mendapatkan sijil maju dalam seni mungkin akan meningkatkan mobiliti pekerjaan, membuka peluang kerjaya baru untuk meneroka atau memajukan jalan semasa seseorang.Pengalaman ini juga membina pengetahuan galeri, berpotensi meningkatkan pendapatan artis. Satu sijil lanjutan adalah cara yang baik untuk membina pengetahuan dengan cepat dan menggunakannya bukan sahaja dalam kedudukan semasa, tetapi juga ke arah ijazah lanjutan pada masa akan datang.

Kos memperoleh sijil maju berbeza-beza mengikut institusi. Adalah penting untuk bakal pelajar menjadi maklumat mengenai program-program dan sekolah-sekolah untuk memastikan mereka mencari satu yang sesuai dengan matlamat peribadi dan profesional mereka.

Fokus program ini menentukan apa pekerjaan yang anda kemungkinan besar akan menjadi layak setelah selesai. Sijil maju dalam seni boleh membantu anda mendapatkan kedudukan sebagai pereka digital, pemodel, matte pelukis, printmaker atau pereka. Bagi mereka yang mahu segue ke dalam kerjaya dalam percetakan 3D, mereka sering layak untuk jawatan peringkat kemasukan dalam reka bentuk 3D, pemasaran dan grafik.Sebagai pelajar seni studio, anda akan mendapat kemahiran untuk menggunakan media dan bahan-bahan yang berbeza untuk mengembangkan himpunan anda sebagai seorang artis dan boleh memberi anda pengalaman galeri.

Sijil berbeza dan di peringkat antarabangsa. Mereka adalah fleksibel untuk menampung jadual sibuk profesional bekerja. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Vega School of Brand Leadership
Johannesburg, Afrika Selatan +3 Lagi

Dalam program ini, bahwa penglihatan estetik tunggal akan muncul, kerana anda terus berkembang artistik dan teknikal, dengan memilih bidang tertentu di mana untuk pakar. Anda ... +

Dalam program ini, bahwa penglihatan estetik tunggal akan muncul, kerana anda terus berkembang artistik dan teknikal, dengan memilih bidang tertentu di mana untuk pakar. Anda akan belajar semua yang anda perlu tahu tentang fotografi profesional, serta menemui unik 'suara' anda yang membuat anda menonjol dari orang ramai. Jenama, perniagaan dan keusahawanan komponen adalah termasuk dalam usaha untuk membolehkan anda untuk membangunkan model perniagaan yang sesuai khusus untuk genre fotografi anda rasa paling bersemangat dan mahu meneruskan. -
Sijil Lanjutan
Sepenuh Masa
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Related fields of study