ACADEMICCOURSES

Sijil maju dalam Pengajian Seni di Amerika Bordeaux Perancis

Sijil Advanced adalah cara yang lebih cepat untuk mendapatkan pengetahuan tentang bidang tertentu atau kerjaya dan boleh digunakan untuk menunjukkan keupayaan di kawasan tertentu. Individu-individu yang mendapatkan sijil ini boleh menggunakannya untuk naik pangkat atau mencari pekerjaan yang lebih baik.

Program dalam Arts berkisar dari falsafah ke Bahasa Inggeris, prestasi vokal kepada prestasi instrumental, dan juga seni kulinari atau fesyen. Benang yang menghubungkan program seni adalah bahawa mereka semua mempunyai kaitan dengan pembelajaran kreatif.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

Sebagai sebuah kawasan metropolitan di Perancis, bandar Bordeaux adalah rumah kepada lebih 200,000 penduduk. Ini adalah rumah kepada besar industri wain dan wain adil di dunia. Bordeaux juga rumah kepada Universiti Bordeaux.

Terbaik Sijil maju dalam Pengajian Seni di Amerika Bordeaux di Perancis

1 Hasil dalam Pengajian Seni, Bordeaux Filter

Latihan fotografi & gambar animasi

L’école de Condé
Sijil Lanjutan
Sep 2021
Perancis

Fotografi & gambar bergerak Terdapat di Lyon, Nancy, dan Paris, École de Condé menawarkan anda kursus latihan selama 3 tahun. Digerakkan oleh proses yang berbeza, gerakan ...

Baca lebih lanjut