Sijil lepasan dalam yayasan kejuruteraan perisian

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sijil Siswazah dalam Yayasan Kejuruteraan Perisian

Sijil Siswazah di Yayasan SWE menganggap bahawa pelajar tidak mempunyai latar belakang yang ketara dalam pengkomputeran. Kedua-duanya mendalam dan memperluaskan pengetahuan mereka tentang komputer, dan mempersiapkan mereka untuk kedudukan yang lebih bertanggungjawab dalam industri pengkomputeran, serta untuk kajian lanjut pasca siswazah. Pelajar yang berminat dalam Sijil Siswazah biasanya tidak mempunyai ijazah pertama dalam pengkomputeran.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sijil Siswazah kami dalam Yayasan Kejuruteraan Perisian atau Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian, sila hubungi pengarah program MSSWE. Paola Spoletini melalui e-mel.

Keperluan Program

64369_Skjermbilde2017-11-19kl.19.22.48.png

Sila ambil perhatian, tiada kursus boleh dipindahkan ke sijil siswazah.

Tiada kursus asas boleh diketepikan atau dipindahkan ke Sijil Siswazah dalam Yayasan Kejuruteraan Perisian.

KEPERLUAN KEMASUKAN

  • Online Siswazah Permohonan - Terdapat tidak boleh dikembalikan fi permohonan yang $ 60.
  • Transkrip - transkrip rasmi daripada SETIAP College dan / atau Universiti yang pernah diikuti. Mesti dalam sampul surat yang tertutup daripada institusi atau dihantar secara elektronik daripada institusi terus ke ksugrad@kennesaw.edu.
  • Resume - (Boleh dimuat naik ke dalam aplikasi dalam talian)
  • Penyata Tujuan
  • Dua Surat Cadangan
Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty ... Baca lebih lanjut

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty largest public universities in the country, Kennesaw State offers more than 100 undergraduate and graduate degrees, including an increasing number of doctoral programs. Baca Ringkas
Kennesaw , Marietta + 1 Lagi Kurang