Sijil Pascasiswazah Dalam Kepimpinan Klinikal

The Open University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sijil Pascasiswazah Dalam Kepimpinan Klinikal

The Open University

Ini adalah kelayakan berdasarkan kredit.

Peraturan-peraturan ini tidak boleh dibaca secara berasingan. Adalah penting anda membacanya bersama dengan Peraturan Akademik (Kursus Tauliah).

NAMA KELAYAKAN PC-CLS 1

PC-CLS 1.1 Universiti menawarkan Sijil Pascasiswazah dalam Kepimpinan Klinikal. Pemegang kelayakan ini dibenarkan untuk menggunakan surat PG Cert Lds (Terbuka) selepas nama mereka.

PENDAFTARAN PC-CLS 2

PC-CLS 2.1 Untuk mendaftar sebagai pelajar, anda mesti mematuhi peraturan pendaftaran dalam Peraturan Akademik (Kursus Tauliah) dan menunjukkan bukti persediaan yang sesuai untuk kajian pascasiswazah. Keperluan kemasukan minimum adalah ijazah kepujian dalam bidang perubatan atau bidang subjek yang berkaitan yang diberikan oleh universiti di UK atau badan pemberi gelaran yang diiktiraf.

PC-CLS 2.2 Untuk dianugerahkan sijil pasca siswazah, anda mesti mengisytiharkannya sebagai kelayakan yang dimaksudkan dan memastikan kredit anda dikaitkan dengannya.

KEPERLUAN KREDIT PC-CLS 3

PC-CLS 3.1 Untuk dianugerahkan sijil pasca siswazah, anda mesti berjaya menyiapkan 60 kredit dari sepasang modul wajib yang sepatutnya.

PC-CLS 3.2 Kredit bagi kelayakan ini mesti termasuk dari modul Open University jumlah kredit yang minimum yang memenuhi peraturan pengajian unik Universiti, bahawa jumlah minimum adalah 20 kredit.

PC-CLS 4 TRANSFER KREDIT

PC-CLS 4.1 Tidak ada skim pemindahan kredit untuk sijil pascasiswazah.

PC-CLS 5 DURASI KAJIAN

PC-CLS 5.1 Kredit untuk Sijil Pascasiswazah dalam Kepimpinan Klinikal mesti diperolehi semasa kelayakan itu tersedia. Modul tidak perlu dikaji secara berturut-turut.

PC-CLS 5.2 Kredit dari modul tertentu mungkin terhenti kepada Sijil Pascasiswazah dalam Kepimpinan Klinikal pada titik tertentu dalam masa selepas persembahan akhir mereka.

This school offers programs in:
  • English
The Open University

Tarikh Akhir Kemaskini January 29, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
United Kingdom - Milton Keynes, England
Tarikh mula : Ogos. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2018
United Kingdom - Milton Keynes, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat