Filter
Sijil Pascasiswazah
Australia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sijil Pascasiswazah di Australia 2020

Terdapat beberapa kajian pasca siswazah seseorang boleh memilih untuk meneruskan, tetapi salah satu laluan yang paling bermanfaat dan mampu untuk mengambil adalah untuk mendapatkan sijil lepasan ijazah untuk mendapatkan pengetahuan lanjut dalam bidang akademik. 

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Sijil Pascasiswazah di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Media Design School

Apabila melengkapkan Sijil Lepas Ijazah Reka Bentuk, anda akan menganalisis isu-isu reka bentuk, membangunkan strategi reka bentuk baru, dan kritis memeriksa amalan reka ... [+]

Jika anda telah menetapkan kerjaya dalam bidang teknologi kreatif atau reka bentuk digital tetapi masih baru dalam dunia pendidikan tinggi, maka Sijil Lepas Ijazah di Design mungkin laluan akademik yang tepat untuk anda.

Yang Sijil Pascasiswazah Ia direka untuk melanjutkan pengetahuan anda teori reka bentuk dan kemahiran praktikal dalam disiplin reka bentuk digital tertentu disamping memberi anda asas akademik untuk menjalankan kajian pasca siswazah lagi.

Apabila melengkapkan Siswazah Sijil Design, Anda akan menganalisis isu-isu reka bentuk, membangunkan strategi reka bentuk baru, dan kritis memeriksa amalan reka bentuk. Anda juga akan bekerjasama dengan pelajar-pelajar dari seluruh pelbagai pengkhususan, memberi anda perspektif reka bentuk benar-benar antara disiplin. ... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
15 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Sijil Pelajaran Graduan USQ (Applied Linguistics) adalah ideal jika anda bekerja dengan penceramah bahasa kedua dan komuniti mereka, atau dalam bidang terapi pertuturan d ... [+]

Meningkatkan pengetahuan anda dalam Linguistik Terapan

Sijil Pelajaran Graduan USQ (Applied Linguistics) adalah ideal jika anda bekerja dengan penceramah bahasa kedua dan komuniti mereka, atau dalam bidang terapi pertuturan dan patologi, kesihatan bersekutu, psikologi atau latihan dalam pelbagai tetapan yang memerlukan kemahiran dalam pengurusan komunikasi dan interaksi budaya.

Ijazah empat kursus ini, membolehkan anda meningkatkan pengetahuan dan kemahiran anda sebagai pemudah cara pembelajaran dalam konteks bahasa kedua dan secara kritis mencerminkan isu-isu yang berkaitan dengan bahasa.

Pathway untuk melanjutkan pelajaran

Selepas melengkapkan Sijil Pelajaran Siswazah (Applied Linguistics) dengan IPK minimum 4.0, anda akan mempunyai pilihan untuk mengambil kredit dari pengajian anda dan melanjutkan pengajian ke Master of Education (Applied Linguistics).... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu