$close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil Pascasiswazah dalam Pengurusan Acara 2022

Sijil lepasan ijazah boleh diperolehi dalam pelbagai bidang, sama ada selepas menerima ijazah sarjana 's atau bersama-sama dengan program pendidikan semasa anda. Kursus-kursus ini boleh membantu anda mengintegrasikan latihan praktikal bersama-sama dengan kajian anda untuk memberikan pengalaman berharga. Pengurusan acara sering melibatkan menyelia acara dari awal hingga akhir. program Penguru… Baca lebih lanjut

Sijil lepasan ijazah boleh diperolehi dalam pelbagai bidang, sama ada selepas menerima ijazah sarjana 's atau bersama-sama dengan program pendidikan semasa anda. Kursus-kursus ini boleh membantu anda mengintegrasikan latihan praktikal bersama-sama dengan kajian anda untuk memberikan pengalaman berharga.

Pengurusan acara sering melibatkan menyelia acara dari awal hingga akhir. program Pengurusan acara menyediakan kemahiran praktikal yang anda perlu merancang dan melaksanakan acara besar-besaran, dengan memberi tumpuan kepada teknik-teknik pengurusan projek dan kemahiran komunikasi. 

Sijil Pascasiswazah dalam Pengurusan Acara

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Kursus pascasiswazah ini mempunyai objektif yang jelas untuk memberi para peserta pengalaman yang bermanfaat dan pencerahan dalam merancang dan mengatur acara.

Kursus pascasiswazah ini mempunyai objektif yang jelas untuk memberi para peserta pengalaman yang bermanfaat dan pencerahan dalam merancang dan mengatur acara. -
Sijil Pascasiswazah
Separuh masa
114 jam
English, Portugis
Kampus