$close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil Pascasiswazah dalam Pengurusan Acara di Portugal

Mendapatkan ijazah kolej yang lain selepas anda telah menambah satu boleh menjadi satu komitmen yang besar. Itulah sebabnya banyak profesional memilih untuk mendapatkan sijil lepasan ijazah untuk mengembangkan perniagaan mereka pengetahuan mereka dalam bidang tertentu.  Pengurusan acara adalah satu bidang yang pelbagai, kerana tidak ada dua peristiwa yang pernah yang sama. Jenis dan skala ma… Baca lebih lanjut

Mendapatkan ijazah kolej yang lain selepas anda telah menambah satu boleh menjadi satu komitmen yang besar. Itulah sebabnya banyak profesional memilih untuk mendapatkan sijil lepasan ijazah untuk mengembangkan perniagaan mereka pengetahuan mereka dalam bidang tertentu. 

Pengurusan acara adalah satu bidang yang pelbagai, kerana tidak ada dua peristiwa yang pernah yang sama. Jenis dan skala majlis itu akan sangat mempengaruhi keperluan khusus pengurus acara, program pengurusan acara begitu banyak termasuk maklumat mengenai bagaimana untuk menghasilkan pelbagai jenis acara. 

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Sijil Pascasiswazah dalam Pengurusan Acara di Portugal

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Portugal
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Kursus pascasiswazah ini mempunyai objektif yang jelas untuk memberi para peserta pengalaman yang bermanfaat dan pencerahan dalam merancang dan mengatur acara.

Kursus pascasiswazah ini mempunyai objektif yang jelas untuk memberi para peserta pengalaman yang bermanfaat dan pencerahan dalam merancang dan mengatur acara. -
Sijil Pascasiswazah
Separuh masa
114 jam
English, Portugis
Kampus