Filter
Sijil Pascasiswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda, Terbaik Sijil Pascasiswazah

Graduan yang mencari latihan lebih selepas ijazah sarjana muda mereka mempunyai pelbagai pilihan. Program sijil lepasan ijazah adalah salah satu ini.

Apa Adakah Program Sijil Lepas Ijazah?

Satu program sijil lepasan ijazah direka untuk pelajar yang telah menamatkan latihan ijazah sarjana muda dan ingin mempunyai pendidikan lanjutan dalam bidang yang, tanpa ijazah lanjutan. Lebih pendek dan lebih murah daripada pengajian siswazah, ini boleh menjadi jawapan kepada pelbagai keperluan pendidikan.

Apakah Manfaat Mengambil Sijil Lepas Ijazah?

Kajian sijil Siswazah menawarkan pelajar peluang untuk menyelidiki sedikit lebih jauh ke dalam kawasan yang dikaji, tanpa perlu mengejar ijazah lain. Ini memberikan pemahaman yang lebih mendalam dan pengetahuan hal perkara itu.

Berapa Banyak Adakah ia Kos untuk Mengambil Sijil Lepas Ijazah?

Kos untuk sijil lepasan ijazah biasanya lebih rendah daripada kos bagi program ijazah lanjutan, tetapi kos sebenar akan berbeza-beza mengikut sekolah dan lokasi yang dipilih.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Sijil Lepas Ijazah?

Selepas menerima sijil siswazah, pelajar boleh mengharapkan lebih banyak peluang kemajuan kerjaya melalui kenaikan pangkat, kenaikan gaji dan kedudukan yang lebih baik dalam syarikat kerana pengetahuan mereka yang lebih besar daripada kawasan kerjaya mereka. Latihan yang lebih pekerja mempunyai, lebih bersedia pekerja yang mengendalikan kerja keras dalam syarikat.

Mengapa Mengambil Sijil Lepas Ijazah Online?

Belajar dalam talian untuk sijil postrgraduate anda membolehkan anda untuk menghabiskan masa kurang di sekolah sementara masih menerima latihan yang anda perlukan.

Di mana untuk Mengambil Sijil Lepas Ijazah?

Anda boleh mencari program ijazah lanjutan di kebanyakan universiti dan kolej banyak. Mencari sebuah sekolah yang menawarkan program ijazah lanjutan peluang terbaik anda.

Cara Memohon kepada Sijil Lepas Ijazah?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Cornerstone Institute

Matlamat program ini adalah untuk menanggapi peningkatan keperluan pendidik profesional di Afrika Selatan. Pengajaran Fasa Perakuan Pasca Siswazah dalam Pendidikan (PGCE) ... [+]

Sijil Pendaftaran Tidak 2001 / HE08 / 006. NQF 7; ID SAQA: 99724. (135 KREDIT)

Matlamat program ini adalah untuk menanggapi peningkatan keperluan pendidik profesional di Afrika Selatan. Pengajaran Fasa Perakuan Pasca Siswazah dalam Pendidikan (PGCE) adalah untuk pelajar yang ingin memenuhi syarat sebagai pendidik profesional dalam Tahap Menengah setelah menyelesaikan gelar tiga tahun yang sesuai atau Diploma Nasional yang diiktiraf.

Syarat KemasukanCalon mestilah mematuhi semua keperluan gelar sarjana muda (atau diploma minimum 360 kredit yang diluluskan di peringkat NQF 6) dari institusi pengajian tinggi awam atau swasta yang diiktiraf oleh badan akreditasi tempatan atau asing yang diiktiraf sebelum permulaan akademik tahun.Ijazah Sarjana Muda (atau diploma yang diluluskan) mestilah menyediakan asas pengetahuan luas yang mencukupi untuk pengajaran dalam fasa pertengahan (IP) iaitu bahasa Inggeris, Afrika, dan dua mata pelajaran pengajaran IP, di peringkat NQF 5 (peringkat ijazah universiti pada peringkat tahun pertama) atau tahap NQF 6 (tahap ijazah tahun kedua). Mata pelajaran pengajaran IP adalah matematik, sains dan teknologi, sains sosial dan kemahiran hidup;Pemegang ijazah pelbagai disiplin (atau diploma yang diluluskan) tanpa tumpuan utama dalam satu bidang yang berkaitan dengan pengajaran boleh dibenarkan masuk ke dalam program ini, dengan syarat bahawa disiplin mendasari keperluan pembelajaran untuk IP dan subjek yang diajar akan dibawa ke NQF 5 atau NQF 6;Pemegang ijazah yang difokuskan (atau diploma yang diluluskan) yang tidak mempunyai pangkalan pengetahuan yang cukup luas atau pengkhususan yang memadai dalam subjek IP mungkin diperlukan untuk mendaftar secara serentak dalam mata pelajaran pengajaran (minimum NQF 5) sambil mendaftar untuk IP PGCE.Komitmen MasaSatu tahun sepenuh... [-]
Afrika Selatan Cape Town
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 years
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London College of Creative Media

Adakah anda ingin membangunkan kemahiran prestasi anda supaya anda boleh meletakkan diri anda di barisan hadapan industri muzik? Adakah anda ingin meneruskan kejayaan sen ... [+]

PG Sijil Prestasi Muzik

Adakah anda ingin membangunkan kemahiran prestasi anda supaya anda boleh meletakkan diri anda di barisan hadapan industri muzik? Adakah anda ingin meneruskan kejayaan seni dan profesional dalam bidang muzik?

Program kami dalam Prestasi Muzik dapat membantu anda memulakan kerjaya keusahawanan anda. Anda akan mendapat manfaat daripada pakar industri yang akan menyediakan anda untuk menangani senario perniagaan yang tidak dapat diramalkan. Marilah kita membantu anda melepaskan potensi artistik anda dan membangunkan repertoir asal. Terima kasih kepada program ini, anda boleh mendapatkan satu langkah lebih dekat ke tempat yang anda mahu.

Keperluan KursusKemasuka... [-]
United Kingdom London
Oktober 2019
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Jika anda ingin meningkatkan kemahiran pengurusan anda dan meningkatkan kebolehpasaran anda, Sijil Pasca Siswazah dalam Pengurusan kami sesuai untuk anda. Program 12 ming ... [+]

Pengurusan Sijil Pasca Siswazah

Jika anda ingin meningkatkan kemahiran pengurusan anda dan meningkatkan kebolehpasaran anda, Sijil Pasca Siswazah dalam Pengurusan kami sesuai untuk anda. Program 12 minggu juga termasuk peluang untuk latihan dengan organisasi UK untuk pemohon yang berhak bekerja di UK. Program ini akan membolehkan anda menggabungkan empat kursus berdasarkan matlamat kerjaya anda, memilih dari:

• Keusahawanan

• Pengurusan projek

• Perniagaan Antarabangsa

• Pengurusan Perniagaan Strategik

• Teknik Pembangunan Perniagaan

• Pengurusan dan Kepimpinan

• Pembangunan Sumber Manusia dan Pengurusan Bakat

Keperluan Kursus

• Pendidikan - ijazah Sarjana atau setara dengan kelulusan Pendidikan Tinggi, atau pengalaman kerja yang berkaitan... [-]

United Kingdom London
Jun 2019
Sepenuh masa
12 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London Academy of Trading

Kursus ini mengajar struktur pasaran kewangan global, serta kemahiran praktikal yang diperlukan untuk berdagang pasaran yang berbeza dalam kehidupan sebenar. Ia akan meng ... [+]

Sijil Pascasiswazah dalam Pelaburan dan Perdagangan Kewangan

Kursus ini mengajar struktur pasaran kewangan global, serta kemahiran praktikal yang diperlukan untuk berdagang pasaran yang berbeza dalam kehidupan sebenar. Ia akan mengkaji konsep teori dan kaedah praktikal yang digunakan untuk perdagangan dan mengurus instrumen kewangan yang berbeza, termasuk instrumen tunai dan derivatif merentasi pelbagai kelas aset. Ketahui bagaimana analisa teknikal boleh digunakan untuk membantu meramalkan harga pasaran, dengan modul pilihan yang meliputi psikologi perdagangan dan pengurusan risiko.

Kursus ini adalah 14 minggu panjang. Ia terdiri daripada empat modul (satu wajib dan tiga pilihan). 12 jam kuliah seminggu selama 10 minggu, ditambah lagi 33 jam seminggu kajian bebas, termasuk membaca, penyelidikan dan persediaan untuk tugasan. Ini diikuti dengan dua minggu bacaan tambahan, serta dua minggu lagi penilaian dalam talian.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
Sepenuh masa
14 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Culinary Institute of Barcelona

Modul pertama Sarjana Masters dalam Pengurusan Perniagaan Restoran - MRBM. ... [+]

Modul pertama Sarjana Masters dalam Pengurusan Perniagaan Restoran - MRBM

Menguruskan restoran dengan jayanya adalah satu cabaran kerana kerumitannya. Pengurusan kejayaan restoran melibatkan lebih daripada menawarkan menu seimbang yang direka untuk menjana pendapatan. Beberapa faktor memainkan peranan dalam pengurusan sebuah restoran: keupayaan untuk membentuk hubungan dengan pelanggan, prospek untuk perniagaan dalam media digital, keupayaan untuk bertindak balas dengan berkesan terhadap permintaan, membentuk hubungan berdasarkan kepercayaan dan dapat menangani pembekal adalah faktor yang memainkan peranan dalam pengurusan sebuah restoran.

Kawalan ke atas faktor-faktor ini adalah penting untuk dapat dilaksanakan dengan cara yang selamat dan koheren yang telah dibincangkan dan dirancang untuk perniagaan kami. Ini adalah sektor dalam keadaan perubahan berterusan, di mana persaingan sengit dan di mana seseorang mesti bertindak balas terhadap jangkaan pelanggan. Akibatnya, kebaharuan dan trend mestilah alat yang membantu kami meningkatkan dan menguruskan perniagaan kami di jalan menuju kejayaan.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
Sambilan
15 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

EPAS adalah pendidikan intensif selama setahun dalam potensi kreatif bunyi kedua-sendiri dan sebagai sebahagian daripada amalan pelbagai media. ... [+]

EPAS adalah pendidikan intensif selama setahun dalam potensi kreatif bunyi kedua-sendiri dan sebagai sebahagian daripada amalan pelbagai media.

Walaupun terdapat kursus-kursus yang tidak terkira banyaknya mengajar bagaimana untuk mentafsir maklumat visual, dari lukisan zaman pertengahan untuk pengiklanan moden, bunyi adalah satu bidang yang agak belum diterokai pengajian. Dan, walaupun kajian akademik melakukan meneroka sisi teori dan konsep pengeluaran audio, bunyi umumnya dianggap teknikal, dan bukan estetik, mata pelajaran. EPAS bertujuan untuk menangani ketidakseimbangan ini melalui integrasi amalan dan teori terus diberi makan oleh pemikiran teori, kritikal dan konsep. Dengan cara ini, peserta akan dapat meneroka bunyi sebagai satu disiplin dalam dirinya dan juga berhubung dengan pengeluaran skrin, tarian, teater, radio, seni bina dan seni dan media lain.... [-]

Belgium Ghent
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Nikmati fleksibiliti pembelajaran dalam talian untuk meluaskan pengetahuan anda mengenai institusi Eropah, undang-undang Eropah dan proses membuat keputusan Eropah secara ... [+]

Program 1 atau 2 tahun: 5 modul EU dalam talian

Program ini secara ringkasnya:

5 modul EU dalam talian (bermula September), diikuti (atau didahului) oleh Sekolah Musim Panas 2 minggu di Brussels dan Vienna (Julai)

Anda memilih tarikh mula anda (Julai atau September) serta pilihan masa anda (sepenuh masa = 1 tahun; sambilan = 2 tahun)

Sesuai untuk profesional sepenuh masa atau pelajar dengan jadual waktu siangDianjurkan oleh Centre of Excellence Jean Monnet di depan pintu utama institusi EU Ia mempunyai laman web khusus:

Penerangan lebih terperinci:

Dari 2014 dan seterusnya, IES menawarkan Sijil Pascasiswazah dalam Membuat Dasar Eropah , yang dibangunkan dan direka oleh pakar EU dan e-pembelajaran. Sijil ini bersamaan dengan 25 ECTS dan menggabungkan kedua-dua Sekolah Musim Panas IES dan modul EU, dengan itu merangkumi pendekatan Blended-Learning. Pakej ini melibatkan dua minggu pengajaran intensif bersemuka dengan fleksibiliti modul dalam talian.... [-]

Belgium Brussels
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 24 months
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tufts University - School of Engineering

Program Post-Baccalaureate Sains Komputer memberi peluang kepada para pelajar dewasa yang berbakat, bermotivasi tinggi, dengan sekurang-kurangnya gelar sarjana, untuk men ... [+]

Program Post-Baccalaureate Sains Komputer memberi peluang kepada para pelajar dewasa yang berbakat, bermotivasi tinggi, dengan sekurang-kurangnya gelar sarjana, untuk menyediakan kerjaya baru atau kerja siswazah dalam Sains Komputer. Program pengajian yang tertumpu, ketat, setara dengan program kecil dalam sains komputer, menyediakan individu untuk memulakan kerjaya baru dalam teknologi tinggi atau melanjutkan pengajian siswazah.

Keperluan Permohonan:

- Bayaran permohonan

- Resume / CV

- Kenyataan peribadi

- TOEFL rasmi atau IELTS, jika berkenaan

- Transkrip

- 1 Surat Cadangan

[-]
Amerika Syarikat Medford
Og 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
San Jose State University - School of Information

Program Sijil Pascasiswajana di Perpustakaan dan Sains Maklumat di Sekolah Maklumat Universiti San José memberi tumpuan kepada teknologi dan trend baru dalam profesi makl ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program Sijil Pascasiswajana di Perpustakaan dan Sains Maklumat di Sekolah Maklumat Universiti San José memberi tumpuan kepada teknologi dan trend baru dalam profesi maklumat. Ia direka untuk profesional maklumat yang ingin mengemas kini pengetahuan profesional mereka dan mengembangkan kemahiran mereka. Jika anda sudah memegang ijazah induk dalam sebarang disiplin, anda layak mendaftar dalam program Sijil Pasca Sarjana.

Pembelajaran Dalam Talian Mudah 100%

Dengan program mudah dan lengkap dalam talian ini, anda boleh hidup di mana sahaja semasa anda memperolehi sijil anda. Oleh kerana kebanyakan kerja kursus dihantar secara tidak sengaja, anda tidak perlu menyusun semula jadual kerja anda untuk menghadiri sesi langsung. Program Sijil Pascasarjana disampaikan secara eksklusif dalam talian melalui teknologi pembelajaran dalam talian interaktif. Kelenturan terbina dalam program dalam talian adalah bonus yang besar untuk banyak pelajar yang bekerja.... [-]

Amerika Syarikat San Jose
University of Essex Online

Mendaftar di Sijil Pasca Siswazah dalam Perniagaan dan Pengurusan kami untuk membangunkan pemahaman anda tentang amalan pengurusan, meningkatkan kesedaran anda mengenai r ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sijil Pasca Siswazah Perniagaan dan Pengurusan kami menawarkan kelayakan lanjutan yang berguna kepada graduan yang ingin menjadi pemimpin dan pengurus yang berkesan.

Setelah menamatkan PG Cert in Business and Management, anda mempunyai beberapa pilihan untuk meneruskan perkembangan peribadi dan profesional anda.

Anda boleh meneruskan perjalanan anda dengan meneruskan program MSc Business and Management, atau anda boleh memilih untuk mengkhususkan diri dengan Perniagaan MSc kami dengan Kewangan, Perniagaan MSc dengan Sumber Manusia atau Perniagaan MSc dengan kursus Pemasaran.

Pembelajaran dan penilaianPengenalan

Belajar secara dalam talian memberikan anda kebebasan untuk belajar bila dan di mana ia sesuai dengan anda - di rumah, semasa jam makan tengahari atau di tempat lain anda mempunyai akses internet.... [-]

United Kingdom Colchester UK Online
Apr. 2020
Sambilan
8 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cranfield University

Kursus ini bertujuan untuk mereka yang bekerja dalam sektor pertahanan dan keselamatan yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka dalam pemasaran pertahanan dan keselama ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kursus ini bertujuan untuk mereka yang bekerja dalam sektor pertahanan dan keselamatan yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka dalam pemasaran pertahanan dan keselamatan. Graduan mencapai tahap pemahaman yang tinggi dan pengetahuan terperinci dalam kemahiran seperti pemasaran dan rundingan, serta pemulihan dan pematuhan perdagangan. Ciri-ciri seperti ini membuktikan menarik kepada majikan yang mencari kakitangan dalam bidang pengurusan yang lebih luas, termasuk kontrak, pengurusan komersil serta pengurusan strategik. Tuisyen dan latihan khusus ditujukan kepada kawalan dan pematuhan perdagangan pertahanan dan keselamatan, yang mewakili pengetahuan penting bagi mereka yang bekerja di bidang ini.... [-]

United Kingdom Swindon
Januari 2020
Sambilan
1 - 2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Antwerp

Perubahan iklim global adalah disebabkan oleh pelepasan yang timbul daripada penggunaan tenaga harian kami. "Berfikir secara global, bertindak lokal" adalah perlu untuk m ... [+]

terutamanya disebabkan oleh pengeluaran yang timbul daripada penggunaan tenaga harian kami. "Berfikir secara global, bertindak lokal"Adalah perlu untuk mencetuskan perubahan segera dan drastik.

idea-idea baru, Cara-cara baru masalah menghampiri dan penemuan laluan yang belum diterokai. - Pada sisi lain undang-undang yang kukuh fizik dan usaha yang kekal manusia mengekang kebebasan tindakan.

The Siswazah Tenaga dan Iklim adalah . Kuliah memberi tumpuan kepada tenaga untuk masa depan: Kecekapan tenaga dan tenaga boleh diperbaharui adalah dikaji dari tenaga kegunaan akhir dan perkhidmatan perspektif. Tetapi masa depan juga tidak menentu: Topik dasar dibahaskan adalah dilindungi oleh dua pensyarah dengan menyeleweng dalam analisis dan cadangan penyelesaian. Program ini tambahan pula memberi tumpuan kepada kami masa depan bersama: Ia mengajak penonton yang luas, dari ulama bukan teknikal kepada jurutera bertauliah, yang kesemuanya tidak sabar-sabar untuk belajar tentang perspektif dan pendekatan baru untuk menangani tenaga dan iklim isu.... [-]

Belgium Antwerp
GCU - Glasgow School for Business and Society

Bina atas kepakaran anda ... [+]

Profesional HR Kanan mesti dapat menerjemahkan strategi perniagaan ke keutamaan HR. Kursus CPD ini akan membantu anda mengembangkan kepakaran anda dan membina keyakinan anda sebagai pemimpin HR strategik yang melampaui secara aktif mengembangkan strategi perniagaan dan meningkatkan kemampuan organisasi anda untuk berubah. Bekerjasama dengan profesional HR dari sektor awam, swasta dan bukan keuntungan yang anda akan mengasah kemahiran anda dalam membina kes perubahan berdasarkan realiti pasaran dan perniagaan, mengatasi rintangan dan mendapatkan komitmen pihak berkepentingan untuk melaksanakan dan mengekalkan perubahan.

PgC kami dalam Pengurusan Sumber Manusia Strategik untuk Eksekutif Perniagaan adalah untuk profesional HR, perunding dan pemimpin kanan kanan yang sedang beroperasi dan bercita-cita, atau berhasrat untuk beroperasi, pada peringkat strategik dan menjadi pemimpin dinamik dalam HR. Ia menawarkan anda peluang untuk:... [-]

United Kingdom Glasgow
Januari 2020
Sepenuh masa
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European College for Liberal Studies

Sijil Lepas Ijazah dalam Pengajian Global (15 kredit) ... [+]

program pengajian siswazah kita, masing-masing dengan keperluan program yang berbeza, adalah berdasarkan dan serasi sepenuhnya dengan sistem pendidikan Eropah dan Amerika Syarikat yang ditubuhkan. Garis panduan Eropah bagi pengajian tinggi yang digariskan dalam perjanjian Bologna. Setelah nombor minimum kredit yang telah diperolehi, permintaan untuk tamat pengajian boleh dikemukakan. program pascasiswazah maju program akademik untuk kolej dan graduan universiti, dan juga untuk profesional yang bekerja yang ingin mengejar kerjaya yang progresif dalam bidang komunikasi dan seni liberal. masyarakat benar-benar global kolej itu menyediakan banyak peluang kepada pelajar untuk melanjutkan topik akademik faedah dan penyelidikan dengan penekanan kepada globalisasi, komunikasi dan pendidikan tinggi. Tidak semua program yang ditawarkan di semua kampus.... [-]

Sepanyol Barcelona Belgium Brussels Madrid Switzerland Zürich Jepun Tokyo Antwerp  + 6 Lagi
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Sijil Pelajaran Graduan USQ (Applied Linguistics) adalah ideal jika anda bekerja dengan penceramah bahasa kedua dan komuniti mereka, atau dalam bidang terapi pertuturan d ... [+]

Meningkatkan pengetahuan anda dalam Linguistik Terapan

Sijil Pelajaran Graduan USQ (Applied Linguistics) adalah ideal jika anda bekerja dengan penceramah bahasa kedua dan komuniti mereka, atau dalam bidang terapi pertuturan dan patologi, kesihatan bersekutu, psikologi atau latihan dalam pelbagai tetapan yang memerlukan kemahiran dalam pengurusan komunikasi dan interaksi budaya.

Ijazah empat kursus ini, membolehkan anda meningkatkan pengetahuan dan kemahiran anda sebagai pemudah cara pembelajaran dalam konteks bahasa kedua dan secara kritis mencerminkan isu-isu yang berkaitan dengan bahasa.

Pathway untuk melanjutkan pelajaran

Selepas melengkapkan Sijil Pelajaran Siswazah (Applied Linguistics) dengan IPK minimum 4.0, anda akan mempunyai pilihan untuk mengambil kredit dari pengajian anda dan melanjutkan pengajian ke Master of Education (Applied Linguistics).... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
6 months
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu