close

Penapis

Lihat Hasil

2 Sijil Pascasiswazah dalam Reka Bentuk Grafik 2020/2021

Sijil Lepas Ijazah dianugerahkan kepada pelajar yang tamat program lepasan ijazah pendidikan yang lebih tinggi. Kursus-kursus ini mengajar pelajar di kawasan khusus pengetahuan atas dan di luar peringkat siswazah, tetapi mereka kurang intensif daripada mendapatkan diploma lepasan ijazah atau ijazah sarjana. Adakah Sijil Lepasan Ijazah dalam Reka Bentuk Grafik? Program ini adalah pilihan yang bai… Baca lebih lanjut

Sijil Lepas Ijazah dianugerahkan kepada pelajar yang tamat program lepasan ijazah pendidikan yang lebih tinggi. Kursus-kursus ini mengajar pelajar di kawasan khusus pengetahuan atas dan di luar peringkat siswazah, tetapi mereka kurang intensif daripada mendapatkan diploma lepasan ijazah atau ijazah sarjana.

Adakah Sijil Lepasan Ijazah dalam Reka Bentuk Grafik? Program ini adalah pilihan yang baik bagi seseorang yang memegang kelayakan dalam bidang teknologi kreatif dari sebuah institusi pengajian menengah dan telah pergi untuk membangunkan kerjaya dalam bidang yang sama. Pendapatan sijil anda biasanya mengambil masa kira-kira dua tahun dan termasuk pelbagai kursus yang berkaitan untuk mereka bentuk sejarah, teori, media, dan aplikasi. Kelas-kelas juga berstruktur untuk membantu anda melanjutkan kemahiran anda atau memupuk disiplin reka bentuk tertentu, seperti animasi atau pembangunan perisian.

program pengajian tinggi menawarkan banyak manfaat kepada pelajar-pelajar mereka. Semakin banyak pengalaman yang anda ada, lebih luas ufuk anda.Pascasiswazah sering mempunyai lebih banyak peluang pekerjaan disediakan untuk mereka, atau mereka lebih mampu untuk memajukan diri dalam kerjaya semasa mereka. Ia mengenai memberi diri anda alat yang anda perlukan untuk melakukan apa yang anda suka.

sijil Siswazah berbeza mengikut darjah, sekolah, dan negara. Mereka umumnya lebih murah daripada penuh pada program sarjana. Institusi swasta cenderung untuk menjadi lebih mahal daripada yang awam.

Terdapat pelbagai peluang pekerjaan dalam bidang teknologi kreatif dan reka bentuk digital. Ini artis bekerja dalam banyak bidang, termasuk perisian dan pembangunan web, multimedia dan animasi, pemasaran, perhubungan awam, dan reka bentuk perniagaan atau perindustrian. Sering kali, jenis-jenis kerjaya akan memerlukan gabungan kemahiran, membolehkan anda untuk meregangkan diri anda ke dalam peranan anda dan menyeru pelbagai pengetahuan anda telah mendapat untuk memenuhi matlamat profesional anda.

pendidikan anda adalah penting.kursus dalam talian boleh menawarkan fleksibiliti dan pengalaman yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Warsaw School of Photography & Graphic Design
Warsaw , Poland

Kajian-kajian ini ditawarkan hanya oleh Warsaw Sekolah Fotografi dan Rekabentuk Grafik. Tiada kursus tambahan diperlukan dalam lukisan, lukisan dan mata pelajaran yang berkait ... +

Kajian-kajian ini ditawarkan hanya oleh Warsaw Sekolah Fotografi dan Rekabentuk Grafik. Tiada kursus tambahan diperlukan dalam lukisan, lukisan dan mata pelajaran yang berkaitan. Mereka membolehkan pelajar untuk mempunyai lebih banyak masa untuk menumpukan perhatian di kawasan yang mereka minat. Pelajar diberikan Sijil atau Diploma oleh Warsaw School of Photography and Design Grafik. Diploma ini tidak diiktiraf oleh Kementerian Poland Penyelidikan dan Pendidikan Tinggi dan tidak bersamaan dengan BA Walau bagaimanapun, Diploma, tesis dan apa-apa kerja kualiti yang lain dicapai oleh pelajar semasa mereka menginap di Sekolah kami membolehkan mereka untuk membina portfolio yang penting yang membuka pintu untuk mendapatkan pekerjaan di kawasan yang mereka minat. Sijil diberikan selepas satu atau dua tahun pengajian. Diploma A diberikan selepas tiga tahun kajian dan pembentangan satu set berkelayakan kerja. Ia biasanya berlangsung selama tiga tahun dan tertumpu pada kursus Reka Bentuk Grafik yang ditawarkan oleh Warsaw School of Photography and Design Grafik. Profesional dan pelajar seni dari sekolah atau universiti lain yang ingin mendalami pengetahuan mereka, membangunkan sensitiviti visual mereka dan menyempurnakan craftmanship mereka boleh mendaftar dalam Program Profesional dan Artistik kami untuk satu atau dua tahun. Mereka boleh memilih program individu kajian menyediakan hidangan yang dipilih khusus tidak dijadualkan pada masa yang sama. -
Sijil Pascasiswazah
Sepenuh Masa
English
Kampus
 
Warsaw School of Photography & Graphic Design
Warsaw , Poland

The Lepasan Ijazah dalam Reka Bentuk Grafik yang diajar oleh fakulti Warsaw School of Photography and Design Grafik dan Sekolah Tinggi Seni.

The Lepasan Ijazah dalam Reka Bentuk Grafik yang diajar oleh fakulti Warsaw School of Photography and Design Grafik dan Sekolah Tinggi Seni. -
Sijil Pascasiswazah
Sepenuh Masa
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini