Sijil Profesional Dalam / Diploma Profesional Dalam Pengurusan Dan Kepimpinan

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sijil Profesional Dalam / Diploma Profesional Dalam Pengurusan Dan Kepimpinan

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Kami Kursus Pengurusan dan Kepimpinan adalah program sambilan yang inovatif, yang akan membantu anda meningkatkan dan membangunkan keupayaan pengurusan anda.

Anda akan mengusahakan projek berasaskan pekerjaan sebenar untuk menyelesaikan tugasan anda yang membolehkan anda menambah nilai kepada organisasi anda semasa anda meneruskan program. Satu program pengajian yang fleksibel mengenai blok pengajian intensif yang pendek membolehkan anda menjadualkan pengajian anda di sekitar keperluan kerjaya anda.

Sebagai anugerah yang dipentaskan, anda boleh mendaftar untuk anugerah Sijil, Diploma atau Sarjana. Keseluruhannya, ia akan mengambil masa kira-kira dua tahun untuk disiapkan, tetapi ini bergantung kepada tahap pelajar individu kerana ia dapat diselesaikan lebih awal.

Sijil Pascasiswazah ditujukan kepada pengurus yang bercita-cita dan menengah, biasanya mereka yang mempunyai kerjaya yang sedang berkembang dalam bidang perniagaan atau sektor yang berfungsi, dan berusaha meluaskan kemahiran pengurusannya.

Laluan ini akan mengambil masa lebih kurang. lapan bulan untuk disiapkan (bergantung kepada pemohon)

Diploma Pascasiswazah menumpukan pada pembangunan peribadi keupayaan kepimpinan pengurus menengah dan bercita-cita tinggi. Ia bertujuan untuk meningkatkan perspektif strategik anda, serta kemahiran dan keyakinan anda sebagai pemimpin perniagaan.

Laluan ini akan mengambil masa lebih kurang. 14 bulan untuk dilengkapkan (bergantung kepada pemohon) dan boleh digabungkan dengan Sijil.

MSc ditujukan kepada pengurus kanan, ketua jabatan dan pengarah yang bercita-cita, yang ingin mengembangkan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam kepimpinan korporat dan tadbir urus.

Anda boleh memilih untuk mengikuti laluan pengurusan umum atau untuk pakar dalam Pengurusan Perkhidmatan Awam atau Pengurusan Lean. Mengenai laluan pakar ini modul anda akan disesuaikan untuk memperdalam pemahaman anda di kawasan pilihan anda.

Cara anda diajar

Anda akan dapat memilih antara penghantaran cepat di mana anda boleh mengkaji dua modul kembali ke belakang dalam blok belajar selama enam hari, atau penghantaran standard di mana setiap modul mengambil masa tiga hari untuk diselesaikan.

Kursus ini menggabungkan gabungan modul kelas, pembelajaran sokongan bebas, dan projek perundingan berasaskan kerja.

Anda akan dinilai melalui pelbagai potongan kerja kursus. Ia adalah penerapan pengetahuan yang anda peroleh semasa kursus yang akan membolehkan anda berfikir secara strategik, dan membawa perubahan dalam organisasi anda.

Anda juga akan menggunakan persekitaran kita maya pembelajaran, SEKARANG, yang merupakan sistem berasaskan web fleksibel yang memberikan anda akses 24 jam untuk modul bahan pembelajaran dan membaca senarai. Ia membolehkan anda untuk membincangkan kerja dengan tutor dan hantar kerja kursus secara elektronik dari mana-mana sahaja di dunia.

Syarat kemasukan

UK

Anda akan memerlukan salah satu daripada yang berikut:

  • 2.2 darjah kehormat;
  • profesional yang setara atau kelayakan lain;
  • pengalaman kerja dua hingga tiga tahun dalam peranan yang berkaitan;
  • pekerjaan semasa, atau akses kepada organisasi yang mana berdasarkan tugasan anda;

Pemohon yang mempunyai syarat kemasukan yang tidak standard dan / atau pengalaman kerja yang penting akan dipertimbangkan secara individu.

Keperluan lain:

rujukan vokasional

Antarabangsa

Syarat kemasukan bahasa Inggeris Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda perlu menunjukkan kepada kami bahawa kemahiran bahasa anda cukup kuat untuk kajian akademik yang intensif. Kami biasanya meminta ujian IELTS dan kami menerima beberapa ujian Bahasa Inggeris alternatif.

Anda perlu mengikuti untuk memohon kursus ini: IETLS 6.5 (dengan minima 5.5 dalam setiap kemahiran)

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini November 2, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Jan. 2019
Duration
Tempoh
8 - 14 
Sambilan
Locations
United Kingdom - Nottingham, England
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
United Kingdom - Nottingham, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Jan. 2019
United Kingdom - Nottingham, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat