Filter
Sijil Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil Siswazah dalam Hubungan Antarabangsa 2019/2020

Sebagai pilihan popular bagi mereka yang telah memperoleh sarjana muda atau sarjana, sijil siswazah adalah sesuai untuk mereka yang ingin membina kecekapan mereka dan memajukan kerjaya mereka yang sedikit lebih. Mengambil kursus ini adalah cara yang baik untuk meningkatkan kemahiran yang sedia ada.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lulusan dalam hubungan antarabangsa? Program ini direka untuk berhadapan dengan pelajar dengan isu-isu antarabangsa dunia sebenar dan konflik untuk menggalakkan pemahaman yang lebih baik bagaimana untuk menyelesaikannya. Kursus-kursus yang pelajar dijangka mengendalikan sepanjang program ini memudahkan memperbaiki dan pembangunan beberapa kemahiran melalui kursus-kursus seperti psikologi dan rundingan antarabangsa, kelas yang berkaitan dengan pengantaraan pada skala antarabangsa dan banyak lagi. Perlu diingat bahawa negara-negara yang berbeza dan institusi boleh menawarkan keperluan yang berbeza sejauh kursus yang berkenaan.

Kemahiran yang berkaitan dengan melengkapkan program ini adalah tidak ternilai di dunia yang profesional dan dalam kehidupan seharian. Pelajar boleh mengharapkan untuk membawa pulang kemahiran ditakrifkan, termasuk keupayaan untuk secukupnya membentuk hujah-hujah lisan dan bertulis, dan berkomunikasi dan menganalisis teks dan ucapan.

Kos menamatkan program ini sering sukar untuk menentukan kerana harga kursus berbeza-beza antara sekolah, institusi dan negara-negara di seluruh dunia. Oleh itu ia sentiasa bijak untuk peserta yang berpotensi untuk penyelidikan pilihan mereka sebelum melakukan kepada program pengajian tertentu.

Mereka yang mempunyai sijil lulusan dalam hubungan antarabangsa mungkin mendapati bahawa peluang pekerjaan mereka boleh dikatakan tidak berkesudahan apabila mereka menamatkan pengajian. Antara pekerjaan yang pemegang sijil ini mungkin mendapati tertanam dalam program hubungan antarabangsa kerajaan dan, tetapi juga boleh meliputi syarikat-syarikat besar yang ditubuhkan di negara-negara yang berbeza.It 's mungkin untuk mencari kerja dalam bidang diplomasi dan perkhidmatan asing, serta agensi-agensi keselamatan.

Pelajar mempunyai keperluan yang unik, dan nasib baik persekitaran pendidikan mencerminkan ini. Sama ada anda mencari untuk mengambil kursus dalam talian, belajar di dalam kelas atau hanya meneroka pilihan, sedikit penyelidikan boleh pergi jauh ke arah mencari anda peluang pendidikan found. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Hubungan Antarabangsa

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Ketahui mengenai kebimbangan sehari-hari PBB dan realiti secara langsung daripada pegawai-pegawai dan pakar-pakar lain. Kaji pengurusan sumber manusia dalam organisasi an ... [+]

Sejak tahun 1945, Bangsa-Bangsa Bersatu telah berkhidmat sebagai arena penting untuk diplomasi antarabangsa. program Kami Sijil Pengajian PBB menawarkan pemahaman yang mendalam tentang PBB dan bagaimana ia beroperasi, termasuk janji dan had kerjasama antarabangsa. Pengetahuan ini adalah berharga untuk pelbagai pelajar dan profesional yang terlibat atau berminat dalam kerjaya antarabangsa, termasuk:

Ahli-ahli Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatu Amerika Syarikat dan penyokong Yayasan PBB kakitangan PBB Diplomat diberikan kepada Misi Tetap ke PBB Pekerja organisasi antarabangsa Pendidik bergabung dengan model program PBB

Sepanjang program ini, anda akan menjadi mahir dalam bagaimana masyarakat dasar menggunakan - dan bertujuan untuk reformasi - PBB. Kami akan membantu anda untuk mengasah pembangunan dasar dan op-ed kemahiran menulis anda, mengembangkan rangkaian anda dan akhirnya bersedia untuk memohon pengalaman anda untuk kerjaya dalam organisasi bukan keuntungan / NGO, pendidikan, agensi kerajaan dan swasta. ... [-]

Amerika Syarikat South Orange
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu