Sijil Siswazah dalam Hubungan Antarabangsa 2020

Sebagai pilihan popular bagi mereka yang telah memperoleh sarjana muda atau sarjana, sijil siswazah adalah sesuai untuk mereka yang ingin membina kecekapan mereka dan memajukan kerjaya mereka yang sedikit lebih. Mengambil kursus ini adalah cara yang baik untuk meningkatkan kemahiran yang sedia ada. Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lulusan dalam hubungan antarabangsa? Program ini direka untuk… Baca lebih lanjut

Sebagai pilihan popular bagi mereka yang telah memperoleh sarjana muda atau sarjana, sijil siswazah adalah sesuai untuk mereka yang ingin membina kecekapan mereka dan memajukan kerjaya mereka yang sedikit lebih. Mengambil kursus ini adalah cara yang baik untuk meningkatkan kemahiran yang sedia ada.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lulusan dalam hubungan antarabangsa? Program ini direka untuk berhadapan dengan pelajar dengan isu-isu antarabangsa dunia sebenar dan konflik untuk menggalakkan pemahaman yang lebih baik bagaimana untuk menyelesaikannya. Kursus-kursus yang pelajar dijangka mengendalikan sepanjang program ini memudahkan memperbaiki dan pembangunan beberapa kemahiran melalui kursus-kursus seperti psikologi dan rundingan antarabangsa, kelas yang berkaitan dengan pengantaraan pada skala antarabangsa dan banyak lagi. Perlu diingat bahawa negara-negara yang berbeza dan institusi boleh menawarkan keperluan yang berbeza sejauh kursus yang berkenaan.

Kemahiran yang berkaitan dengan melengkapkan program ini adalah tidak ternilai di dunia yang profesional dan dalam kehidupan seharian. Pelajar boleh mengharapkan untuk membawa pulang kemahiran ditakrifkan, termasuk keupayaan untuk secukupnya membentuk hujah-hujah lisan dan bertulis, dan berkomunikasi dan menganalisis teks dan ucapan.

Kos menamatkan program ini sering sukar untuk menentukan kerana harga kursus berbeza-beza antara sekolah, institusi dan negara-negara di seluruh dunia. Oleh itu ia sentiasa bijak untuk peserta yang berpotensi untuk penyelidikan pilihan mereka sebelum melakukan kepada program pengajian tertentu.

Mereka yang mempunyai sijil lulusan dalam hubungan antarabangsa mungkin mendapati bahawa peluang pekerjaan mereka boleh dikatakan tidak berkesudahan apabila mereka menamatkan pengajian. Antara pekerjaan yang pemegang sijil ini mungkin mendapati tertanam dalam program hubungan antarabangsa kerajaan dan, tetapi juga boleh meliputi syarikat-syarikat besar yang ditubuhkan di negara-negara yang berbeza.It 's mungkin untuk mencari kerja dalam bidang diplomasi dan perkhidmatan asing, serta agensi-agensi keselamatan.

Pelajar mempunyai keperluan yang unik, dan nasib baik persekitaran pendidikan mencerminkan ini. Sama ada anda mencari untuk mengambil kursus dalam talian, belajar di dalam kelas atau hanya meneroka pilihan, sedikit penyelidikan boleh pergi jauh ke arah mencari anda peluang pendidikan found. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations
South Orange, Amerika Syarikat

Ketahui mengenai kebimbangan sehari-hari PBB dan realiti secara langsung daripada pegawai-pegawai dan pakar-pakar lain. Kaji pengurusan sumber manusia dalam organisasi antarab ... +

Ketahui mengenai kebimbangan sehari-hari PBB dan realiti secara langsung daripada pegawai-pegawai dan pakar-pakar lain. Kaji pengurusan sumber manusia dalam organisasi antarabangsa dan meneroka bagaimana PBB menangani pelbagai semakin masalah transnasional dari kemiskinan dan pendidikan kepada perubahan iklim. -
Sijil Siswazah
Online & Campus Combined
Sepenuh masa
Sambilan
English
Sep 2020
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online