Filter
Sijil Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil Siswazah dalam Kecerdasan Buatan 2019/2020

Sijil graduan membantu pelajar untuk mendapatkan lebih kefahaman tentang bidang kerjaya mereka. Dengan mendapatkan sijil ini selepas ijazah sarjana muda, potensi pendapatan individu tumbuh dan mereka dapat kekal peka dengan pertumbuhan industri mereka.

Kecerdasan buatan jauh lebih banyak daripada penggambaran media mengenai subjek ini; ia adalah kelebihan penyelesaian perisian. Bidang sains komputer ini berguna untuk pengurus data, jurutera, penyelidik dan pemaju pembelajaran mesin.

Sijil Siswazah dalam Kecerdasan Buatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Kecerdasan Buatan

Durham College

Oleh kerana kecerdasan buatan (AI) terus mengubah cara organisasi dan pekerja mereka dengan cepat, kekurangan profesional mahir tetap merupakan satu cabaran paling pentin ... [+]

Oleh kerana kecerdasan buatan (AI) terus mengubah cara organisasi dan pekerja mereka dengan cepat, kekurangan profesional mahir tetap merupakan satu cabaran paling penting yang dihadapi oleh adopsi AI oleh industri. Dengan tumpuan kepada AI perusahaan, termasuk kedua-dua penyelesaian luar dan AI proprietari, program sijil lulusan ini - yang pertama dan satu-satunya di Kanada - akan menyediakan anda untuk memenuhi permintaan ini untuk pengamal AIS.

Pelajar akan mempunyai peluang untuk bekerja dengan bahasa pengaturcaraan menuntut industri seperti Python, sambil berinteraksi dengan Pembelajaran Mesin canggih dan Pembelajaran Deep Learning seperti SKLearn dan TensorFlow untuk mewujudkan pelbagai aplikasi AI praktikal. Kurikulum ini juga menyentuh konsep teori yang merangkumi Visi Komputer, Pemprosesan Bahasa Semula Jadi, Sistem Pengatur, Visualisasi Data, dan Pengukuhan Penguatkuasaan. Sebagai seorang siswazah, anda akan mengetahui cara memanfaatkan AI untuk mengekstrak data dan menggunakan kecerdasan yang didorong oleh data untuk membimbing pengambilan keputusan, menyelesaikan masalah perusahaan yang rumit dengan penyelesaian yang canggih, sambil mencipta keuntungan dan peningkatan kualiti untuk kecil dan perusahaan bersaiz sederhana sehingga terbesar syarikat. Penekanan tambahan akan diberikan pada tadbir urus data, termasuk pengurusan data untuk memastikan keutuhannya. Pelajar juga akan mendapat manfaat daripada pelbagai peluang untuk belajar pengalaman, termasuk akses kepada AI Hub kolej, menyelesaikan dua projek batu kapur yang pelbagai dan istilah pekerjaan pilihan. Graduan akan bersedia untuk memasuki bidang pertumbuhan tinggi ini, yang kini melihat rumah Greater Toronto Area untuk kepekatan per kapita tertinggi syarikat AI di dunia.... [-]

Kanada Oshawa
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu