Filter
Sijil Siswazah
Amerika Syarikat Georgia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil Siswazah dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Amerika Georgia Amerika Syarikat

Mereka yang ingin mendapatkan pendidikan lanjutan tambahan kepada ijazah Sarjana Muda, mungkin berminat untuk persuing sijil ijazah. Pensijilan ini menunjukkan bahawa individu yang telah mendapat latihan dalam bidang yang dinyatakan. 

Kewartawanan adalah kerjaya yang memuaskan yang menggabungkan keseronokan meliputi berita dengan memuaskan hati satu cara hidup duti awam. Program Ijazah terdiri menyediakan graduan dilatih untuk menganalisis dan memikirkan peristiwa-peristiwa yang kompleks kali kami serta meningkatkan norma kewartawanan dalam semua media.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Sijil Siswazah dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Amerika Georgia di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa, Georgia

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Online | BAs | MA
Kennesaw State University

Memandangkan kemudahan komunikasi global (terutamanya disebabkan oleh Internet), peningkatan pergantungan kepada bahasa Inggeris sebagai bahasa pautan antarabangsa, penge ... [+]

Sijil Siswazah dalam Penulisan Profesional untuk Penonton Antarabangsa

Program empat kursus, bukan darjah, Sijil ini direka untuk profesional yang menulis untuk, atau bekerja dengan, penduduk antarabangsa.

Memandangkan kemudahan komunikasi global (terutamanya disebabkan oleh Internet), peningkatan pergantungan kepada bahasa Inggeris sebagai bahasa pautan antarabangsa, pengembangan kepentingan korporat di seluruh dunia, dan pertumbuhan pesat penduduk antarabangsa di metro Atlanta, Sijil ini memenuhi keperluan komunikatif yang penting dalam pelbagai tetapan profesional. Profesional perniagaan mungkin memasukkan wawasan yang diperoleh dari Sijil ke dalam dokumen korporat antarabangsa mereka dengan menyediakan mereka dengan peningkatan kesedaran tentang budaya dan linguistik bahasa Inggeris jenis di seluruh dunia. Contohnya, badan kesarjanaan yang semakin meningkat telah mendokumenkan bagaimana bahasa Inggeris Asia (contohnya, Singapura, India, dan Malaysia) berbeza dari Bahasa Inggeris Piawai Amerika kerana konteks budaya penggunanya. Kesedaran tentang perbezaan ini akan membolehkan para profesional perniagaan untuk mengelakkan kerosakan komunikatif kerana perbezaan budaya dan penggunaan bahasa Inggeris. Begitu juga, pendidik (kolej, sekolah menengah, pelatih korporat) akan mendapat manfaat daripada Sijil ini dengan memahami pelbagai bahasa dan strategi retorik yang digunakan oleh penulis dari negara lain yang menggunakan bahasa Inggeris mungkin berbeza dari rakan-rakan AS mereka. Pendidik yang menyedari perbezaan ini boleh menggunakan wawasan ini di bilik darjah, terutamanya dalam kes-kes apabila pelajar antarabangsa bekerja dengan pelajar-pelajar Amerika dalam menulis projek dan aktiviti kelas lain. Sijil ini juga akan memberi manfaat kepada profesional yang bekerja di organisasi bukan keuntungan, pekerja kerajaan, dan lain-lain yang bekerja dengan atau menulis untuk populasi besar penutur bahasa Inggeris asli.... [-]

Amerika Syarikat Kennesaw
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kennesaw State University

Memperolehi sijil peringkat siswazah dari Sekolah Komunikasi Negeri Kennesaw ... [+]

Bermula pada masa depan anda!

Memperolehi sijil peringkat lepasan dari Sekolah Komunikasi Negeri Kennesaw

Sijil Siswazah Digital

100% Pembelajaran Dalam Talian

Sijil DSM dalam talian sepenuhnya direka untuk memenuhi keperluan profesional yang bekerja mencari kemajuan, perubahan kerjaya, atau mereka yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka dengan memasuki bidang kerjaya baru. DSM ialah 12 jam kredit, empat program kursus. Kami menawarkan kelas pada musim gugur dan musim bunga dalam sesi tujuh minggu supaya anda tidak mempunyai lebih daripada satu kelas pada satu masa.

Program Negara Peringkat

Kolej Terjangkau Online Ranking telah menduduki ranking DSM Program Komunikasi Dalam Talian Terbaik (ke-38 negara). Sebagai program yang lebih baru, kami sangat bangga dengan kedudukan ini dan berharap dapat teruskan pada tahun-tahun mendatang.... [-]

Amerika Syarikat Kennesaw
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu