Filter
Sijil Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sijil Siswazah dalam Pengajian Am 2019/2020

Sijil graduan diperolehi oleh pelajar-pelajar yang telah menerima latihan yang lebih selepas memperoleh ijazah sarjana muda. Dengan mendapatkan latihan ini berharga dan bantuan tambahan, individu boleh maju dalam kerjaya mereka dan mengejar tahap yang lebih tinggi pekerjaan.

Bagi pelajar yang tidak pasti tentang karier masa depan mereka, usaha mendapatkan program dalam kajian umum mungkin menarik. Kajian am luas dengan reka bentuk, yang bermaksud bahawa ia seperti program buatan akademik, yang membolehkan pelajar melihat apa yang menarik minat mereka.

Sijil Siswazah dalam Pengajian Am

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Am

University of Technology Sydney

Sijil Siswazah dalam Sains sesuai untuk mereka yang memperoleh kelayakan saintifik untuk membantu mereka mendapatkan kemasukan ke sains serta bagi mereka yang sudah beker ... [+]

Kursus ini meningkatkan prospek kerjaya dengan menyediakan peluang untuk memperluaskan pengetahuan di luar tahap pertama. Ia memberi peluang untuk melanjutkan atau memperbaharui pengetahuan saintifik dan kemahiran profesional yang penting untuk kemajuan kerjaya.

Kursus ini menyediakan tulang belakang kemahiran yang penting kepada saintis profesional; Adakah mereka terlibat dalam penyelidikan, perniagaan sains, industri atau organisasi kerajaan.

[-]
Australia Sydney
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
0.5 - 1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European College for Liberal Studies

Sijil Siswazah dalam Pengajian Liberal (12 kredit) ... [+]

Program siswazah kami, masing-masing dengan keperluan program yang berbeza, adalah berdasarkan dan sepenuhnya bersesuaian dengan sistem pendidikan Eropah dan Amerika Syarikat yang ditubuhkan. Garis panduan Eropah untuk pengajian tinggi digariskan dalam perjanjian Bologna. Sebaik sahaja jumlah minimum kredit telah diperoleh, permintaan untuk tamat pengajian boleh dihantar. Tidak semua program ditawarkan di semua kampus. Rujuk jadual program untuk butiran lanjut.

Kursus

Kursus siswazah dibahagikan kepada kursus teras dan kursus pengkhususan. Pilihan boleh dipilih dari mana-mana kursus yang ditawarkan pada peringkat siswazah. Kursus pengkhususan dijadualkan berdasarkan pendaftaran dan mungkin tidak boleh didapati di semua kampus. Kursus pengkhususan yang dijadualkan disediakan untuk semua pelajar juga sebagai pilihan. Rujuk jadual program untuk butiran lanjut. Rujuk kepada gambaran kursus untuk senarai kursus yang ada. Pelajar disarankan untuk melengkapkan kursus dan memperoleh kredit pada peringkat tertinggi.... [-]

Sepanyol Barcelona Belgium Brussels Madrid Switzerland Zürich Jepun Tokyo Antwerp  + 6 Lagi
November 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
9 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu