Filter
Sijil Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Sijil Siswazah dalam Pengurusan Rantaian Bekalan 2019

Sijil siswazah ditawarkan melalui universiti kepada pelajar-pelajar yang telah siap ijazah sarjana muda. Program ini direka untuk memberikan pelajar beberapa kemahiran siswazah peringkat dan pengetahuan yang diperlukan untuk bersaing dalam bidang yang dipilih. Program biasanya bertahan antara satu hingga dua tahun.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lulusan dalam rantaian bekalan? Kursus ini direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pengurus yang berkesan, penyelia logistik dan jawatan yang sama. Pelajar sering mempelajari teknologi terkini dan relevan digunakan untuk memudahkan pengurusan rantaian bekalan. Selain itu, mereka akan belajar bagaimana untuk menganalisis ketidakcekapan proses logistik dan bagaimana untuk menentukan kawasan yang memerlukan penambahbaikan. Belajar untuk menilai proses-proses ini mungkin akan menjadi tunjang untuk kursus-kursus ini.

Selepas menamatkan kursus ini, pelajar akan telah mendapat pemahaman yang lebih mendalam tentang bidang profesional dan akademik mereka.Kerana latihan peningkatan mereka, mereka boleh mengharapkan peluang kemajuan kerjaya seperti peningkatan gaji, jawatan peringkat tinggi dan juga promosi.

Jumlah perbelanjaan sijil graduan akan bergantung sepenuhnya kepada tempoh pengajaran, jenis arahan dan institusi pendidikan yang dipilih. Walau bagaimanapun, ramai pelajar mendapati mereka boleh mengurangkan kos dengan bahan-bahan pendidikan digital dan pengajaran dalam talian.

Selepas memperoleh sijil lulusan mereka dalam rantaian bekalan, pelajar boleh memilih untuk memohon untuk program ijazah lanjutan dalam bidang sama pengajian. Walau bagaimanapun, graduan bersedia untuk memasuki tenaga kerja secara langsung sebagai pengurus rantaian bekalan, logistik, pengeluaran perindustrian, pembelian dan penyelesaian runcit. Selain itu, pelajar mungkin mencari kerja sebagai pakar eksport atau import. Mereka yang melengkapkan kursus peringkat yang lebih tinggi mungkin layak untuk jawatan pengurusan peringkat tinggi dalam pelbagai niche rantaian bekalan.

Jika anda berminat untuk mengikuti sijil lulusan rantaian bekalan, pertimbangkan pilihan dalam talian yang membolehkan untuk jadual fleksibiliti dan arahan jauh. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Pengurusan Rantaian Bekalan

TUI University - College of Business Administration

Tumpuan adalah kepada menyampaikan alat-alat analitikal dan teknik pengurusan yang akan membolehkan profesional logistik untuk menganalisis, menilai, dan meningkatkan kec ... [+]

Matlamat Sijil Siswazah dalam Pengurusan Rantaian Bekalan adalah untuk menyediakan penyelia, pengurus, eksekutif, dan profesional logistik di semua peringkat yang memegang ijazah sarjana muda 's peluang untuk mempelajari alat-alat dan teknik yang digunakan untuk mencapai dan memastikan rantaian bekalan kualiti dan logistik pengurusan sistem.

&nbsp

Tumpuan adalah kepada menyampaikan alat-alat analitikal dan teknik pengurusan yang akan membolehkan profesional logistik untuk menganalisis, menilai, dan meningkatkan kecekapan proses rantaian bekalan dan logistik dalam sesebuah organisasi.

&nbsp

Sijil tersebut terdiri daripada satu siri empat kursus kredit siswazah peringkat yang direka untuk menyediakan graduan dengan maklumat terkini dan penyelidikan ada dalam pengurusan rantaian bekalan disahkan dalam amalan dalam semua jenis organisasi dan industri. ... [-]

Amerika Syarikat Cypress
University of Technology Sydney

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan Strategik menyediakan pengenalan pepejal kepada pengurusan operasi perniagaan bagi mereka yang ingin mendapatkan penga ... [+]

Kursus ini direka bentuk untuk memberikan kecekapan pelajar yang memerlukan kemahiran dan keupayaan dan keupayaan yang baru dan kontemporari dalam sektor perkilangan atau perkhidmatan, sama ada dengan pertubuhan swasta, awam atau bukan untuk keuntungan. Kursus ini secara khusus menyediakan satu set kemahiran dan keupayaan awal yang diperlukan untuk menguruskan fungsi antara sumber dan antara organisasi dan operasi perniagaan. Melalui pembelajaran kursus ini, keupayaan graduan untuk mencipta, menangkap dan nilai yang sesuai dalam konteks organisasi mereka dipertingkatkan.

Kursus ini memperkenalkan peserta kepada sifat dan sumbangan rantaian bekalan dan fungsi pengurusan operasi dalam konteks organisasi.... [-]

Australia Sydney
January 2020
Sepenuh masa
Sambilan
0.5 - 1 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fanshawe College

Program Pengurusan Logistik dan Rantaian Pembekalan akan memenuhi semua cita-cita pengurusan anda dalam bidang ini. Sijil lulusan satu tahun ini direka untuk graduan univ ... [+]

Program Pengurusan Logistik dan Rantaian Pembekalan akan memenuhi semua cita-cita pengurusan anda dalam bidang ini. Sijil lulusan satu tahun ini direka untuk graduan universiti dan kolej mencari kerjaya dalam sektor logistik dan rantaian bekalan. Anda akan dilatih untuk menyertai sektor swasta atau awam, belajar bagaimana menganalisis perisian komputer, sambil memupuk kemahiran perundingan anda. Memeriksa perakaunan pengurusan, dan komunikasi profesional, anda juga akan mempelajari perkara-perkara yang lebih baik dari sumber bahan, pengurusan edaran dan penilaian risiko. Apabila anda lulus, anda akan mempunyai kemahiran untuk meningkatkan operasi dan keuntungan organisasi. Anda akan diminta dengan pilihan kerjaya dalam perolehan, logistik, perancangan, pengurusan inventori, pengangkutan, perkhidmatan pelanggan, koordinasi kastam dan proses rantaian bekalan yang berkaitan. Terdapat 100% dalam talian atau dalam format kelas tradisional dengan kemasukan September dan Januari.... [-]

Kanada London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Lagi
May 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu