Sijil Siswazah dalam Perniagaan Antarabangsa 2020

Sijil siswazah adalah sama dengan ijazah sarjana. Kedua-duanya adalah bentuk pendidikan yang lebih tinggi yang boleh mengejar ijazah sarjana muda. Perbezaannya ialah skop. Sijil graduan menawarkan kajian yang lebih khusus yang boleh disiapkan dalam masa setahun. Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lulusan dalam perniagaan antarabangsa? Sijil graduan biasa dalam perniagaan antarabangsa direka un… Baca lebih lanjut

Sijil siswazah adalah sama dengan ijazah sarjana. Kedua-duanya adalah bentuk pendidikan yang lebih tinggi yang boleh mengejar ijazah sarjana muda. Perbezaannya ialah skop. Sijil graduan menawarkan kajian yang lebih khusus yang boleh disiapkan dalam masa setahun.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lulusan dalam perniagaan antarabangsa? Sijil graduan biasa dalam perniagaan antarabangsa direka untuk menyediakan pelajar untuk peranan kepimpinan dalam perniagaan global. Untuk tujuan ini, pelajar mengambil kelas seperti perakaunan antarabangsa, undang-undang perniagaan antarabangsa, pemasaran global, perdagangan antarabangsa dan pengurusan antarabangsa. sijil lulusan ini akan memberikan pelajar pengetahuan mengenai pemasaran dan kewangan global untuk membantu mereka lebih memahami sistem undang-undang yang berbeza di seluruh dunia.

Program jenis ini memberi manfaat kerana ia menyediakan pelajar untuk bekerja dengan berkesan dalam organisasi antarabangsa. Pelajar akan bersedia untuk bekerja walaupun dengan perbezaan budaya.Mereka akan lebih bersedia untuk memahami kesan alam sekitar dan kebudayaan yang penting kepada yang besar, syarikat-syarikat global.

Salah satu soalan yang paling besar pelajar yang berpotensi perlu dijawab ialah apa kos jenis ini program akan. Yang benar adalah, kos boleh berbeza dari satu institusi yang lain. Faktor-faktor lain yang memberi kesan kepada kos termasuk lokasi, mod kelas dan tempoh program.

Dengan sijil lulusan dalam perniagaan antarabangsa, profesional yang akan bersedia untuk meneruskan walaupun melanjutkan pelajaran, mengambil peranan kepimpinan dalam sebuah syarikat antarabangsa atau membantu dengan bantuan kemanusiaan di negara-negara lain. Pemahaman budaya diperolehi melalui program ini menyediakan pelajar untuk banyak kemungkinan yang berbeza dan menarik.

Jika anda tahu ini adalah program untuk anda, ia adalah masa untuk memohon ke sekolah. Adakah beberapa penyelidikan awal untuk mencari seorang sekolah dengan program yang sesuai dengan keperluan anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Centennial College
Toronto, Canada + 2 Lagi

Program ini akan melatih anda untuk memimpin dengan berkesan dalam persekitaran perniagaan global. Anda akan mempelajari topik perniagaan teras seperti persembahan pengurusan ... Baca lebih lanjut

Program ini akan melatih anda untuk memimpin dengan berkesan dalam persekitaran perniagaan global. Anda akan mempelajari topik perniagaan teras seperti persembahan pengurusan projek dan perniagaan bagi memastikan anda boleh mengemudi persekitaran perniagaan mana-mana. Baca Ringkas
Sijil Siswazah
01 September 2020
Sepenuh masa
2 tahun
English
Campus