Filter
Sijil Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Sijil Siswazah dalam Sains Semula Jadi 2019

Anda boleh menggunakan sijil siswazah untuk melanjutkan pelajaran anda selepas anda telah bertanding pengajian ijazah anda atau apabila anda bekerja dalam bidang yang anda pilih. Ia biasanya mengambil masa satu tahun untuk anda untuk melengkapkan sijil ijazah.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil ijazah dalam sains semula jadi? Sijil ijazah dalam sains semula jadi adalah program satu tahun yang boleh memberi anda pengetahuan yang lebih mendalam mengenai apa-apa bilangan mata pelajaran sains. Anda boleh mengambil kelas meliputi mata pelajaran seperti pengumpulan data dan analisis, kimia canggih, pengurusan kesihatan awam atau risiko alam sekitar. Program anda pilih juga mungkin memerlukan anda untuk bekerja dalam projek kumpulan atau menggunakan tangan-on lain pendekatan untuk melanjutkan pelajaran anda.

Mendapatkan sijil ijazah dalam sains semula jadi menawarkan banyak manfaat. Anda boleh meluaskan ufuk pendidikan yang telah pun menerima dengan mengambil sijil ijazah.Anda juga boleh menetapkan diri untuk kerjaya yang gaji yang lebih tinggi atau memajukan potensi kerjaya yang sedia ada dan pendapatan anda dengan sijil ini.

Kos sijil ijazah dalam sains semula jadi boleh berbeza-beza bergantung kepada di mana anda membuat keputusan untuk belajar. Anda perlu menghubungi setiap sekolah untuk maklumat lanjut mengenai kos tuisyen dan pilihan pembayaran yang disediakan untuk anda.

Sijil ijazah dalam sains semula jadi boleh menyediakan anda untuk menikmati kerjaya dalam industri sains. Anda boleh menggunakan pendidikan anda untuk mendapatkan kedudukan dalam bidang perhutanan, pengurusan alam sekitar dan perancangan, kejuruteraan, pembinaan atau pengurusan sumber. Anda juga boleh menggunakan sijil ijazah anda untuk memajukan kerjaya anda ke dalam jawatan pengurusan atau yang lebih maju. Sijil ini juga boleh memberi peluang untuk bekerja dengan jabatan taman-taman atau agensi kerajaan yang lain.

Anda perlu menyelidik beberapa sijil siswazah sehingga anda mencari yang terbaik untuk kepentingan dan keperluan kerjaya dan pendidikan anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Sains Semula Jadi

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

... [+]

Salinan sijil pengajaran yang sah bagi pemohon (B untuk master, A untuk AA) dengan sokongan yang betul; 2.

Penilaian Pengajaran dan Pembelajaran: (3) EDU 602 Teknik dan Penilaian Perangkaan Pertengahan ...... 3

Bidang Pengajaran (12) Penasihat dua belas jam telah meluluskan kursus peringkat sarjana dalam Matematik.

EDU 699 Kajian dan Penyelidikan Lapangan II ........ 3

Jumlah jam 30-33

Yuran Sarjana

Berikut adalah anggaran tuisyen dan kos untuk pelajar siswazah sepenuh masa yang tinggal di kampus semasa tahun akademik 2017-18. Kos dan yuran sebenar mungkin berbeza bergantung pada keputusan pendaftaran dan gaya hidup. Anda juga mungkin ingin mengkaji anggaran tuisyen dan kos untuk pendaftaran siswazah separuh masa pada lengkap kami Lembaran kerja belanjawan. Untuk pecahan yuran mengikut jam kredit dan semester, muat turun . ... [-]

Amerika Syarikat Montgomery
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

... [+]

EDU 602 Teknik dan Penilaian Statistik Pertengahan ......................... 3

Bidang Pengajaran (12) Dua belas jam penasihat meluluskan kursus peringkat siswazah dalam Biologi. (Perlu mempunyai BIO atau awalan yang sesuai) * Sekurang-kurangnya dua kursus mestilah berada di tahap 600 atau ke atas.

. .

$ 1,552 $ 1,552 Pelbagai / peribadi $ 1,840 $ 1,840 jumlah kecil $ 4,392 $ 4,392 Anggaran Jumlah $ 19,970 $ 27,386 [-]
Amerika Syarikat Montgomery
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Technology Sydney

Sijil Siswazah dalam Matematik adalah kursus empat mata pelajaran. Struktur kursus yang fleksibel membolehkan program pengajian yang dirancang untuk memenuhi lulusan univ ... [+]

Kursus ini disyorkan untuk mereka yang tidak mempunyai matematik yang mencukupi dalam ijazah sarjana muda mereka yang ingin memenuhi syarat kemasukan Matematik dan Pemodelan Statistik utama dalam Sarjana Sains (C04241).

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan graduan universiti dengan akses kepada latihan dan latihan semula dalam matematik dan statistik dengan matlamat untuk membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada topik matematik tertentu dan bukannya pada bidang matematik yang lebih luas.

Pilihan kerjaya termasuk penganalisis web, analisis pengguna, saintis data, pembangunan pangkalan data, penyelidikan pemasaran, analisis risiko, pengoptimuman penukaran web, pengaturcaraan, pemodelan komputasi, penjadualan dan logistik, dan analisis statistik.... [-]

Australia Sydney
Januari 2020
English
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu