Sijil Siswazah dalam Sains Semula Jadi

Terbaik 3 Sijil Siswazah dalam Sains Semula Jadi 2019

Sains Semula Jadi

Anda boleh menggunakan sijil siswazah untuk melanjutkan pelajaran anda selepas anda telah bertanding pengajian ijazah anda atau apabila anda bekerja dalam bidang yang anda pilih. Ia biasanya mengambil masa satu tahun untuk anda untuk melengkapkan sijil ijazah.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil ijazah dalam sains semula jadi? Sijil ijazah dalam sains semula jadi adalah program satu tahun yang boleh memberi anda pengetahuan yang lebih mendalam mengenai apa-apa bilangan mata pelajaran sains. Anda boleh mengambil kelas meliputi mata pelajaran seperti pengumpulan data dan analisis, kimia canggih, pengurusan kesihatan awam atau risiko alam sekitar. Program anda pilih juga mungkin memerlukan anda untuk bekerja dalam projek kumpulan atau menggunakan tangan-on lain pendekatan untuk melanjutkan pelajaran anda.

Mendapatkan sijil ijazah dalam sains semula jadi menawarkan banyak manfaat. Anda boleh meluaskan ufuk pendidikan yang telah pun menerima dengan mengambil sijil ijazah.Anda juga boleh menetapkan diri untuk kerjaya yang gaji yang lebih tinggi atau memajukan potensi kerjaya yang sedia ada dan pendapatan anda dengan sijil ini.

Kos sijil ijazah dalam sains semula jadi boleh berbeza-beza bergantung kepada di mana anda membuat keputusan untuk belajar. Anda perlu menghubungi setiap sekolah untuk maklumat lanjut mengenai kos tuisyen dan pilihan pembayaran yang disediakan untuk anda.

Sijil ijazah dalam sains semula jadi boleh menyediakan anda untuk menikmati kerjaya dalam industri sains. Anda boleh menggunakan pendidikan anda untuk mendapatkan kedudukan dalam bidang perhutanan, pengurusan alam sekitar dan perancangan, kejuruteraan, pembinaan atau pengurusan sumber. Anda juga boleh menggunakan sijil ijazah anda untuk memajukan kerjaya anda ke dalam jawatan pengurusan atau yang lebih maju. Sijil ini juga boleh memberi peluang untuk bekerja dengan jabatan taman-taman atau agensi kerajaan yang lain.

Anda perlu menyelidik beberapa sijil siswazah sehingga anda mencari yang terbaik untuk kepentingan dan keperluan kerjaya dan pendidikan anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Educational Specialist (Ed.S.) Degree in Mathematics

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Montgomery

[+]

Salinan sijil pengajaran yang sah bagi pemohon (B untuk master, A untuk AA) dengan sokongan yang betul; 2.

Penilaian Pengajaran dan Pembelajaran: (3) EDU 602 Teknik dan Penilaian Perangkaan Pertengahan ...... 3

Bidang Pengajaran (12) Penasihat dua belas jam telah meluluskan kursus peringkat sarjana dalam Matematik.

EDU 699 Kajian dan Penyelidikan Lapangan II ........ 3

Jumlah jam 30-33

Yuran Sarjana

Berikut adalah anggaran tuisyen dan kos untuk pelajar siswazah sepenuh masa yang tinggal di kampus semasa tahun akademik 2017-18. Kos dan yuran sebenar mungkin berbeza bergantung pada keputusan pendaftaran dan gaya hidup. Anda juga mungkin ingin mengkaji anggaran tuisyen dan kos untuk pendaftaran siswazah separuh masa pada lengkap kami Lembaran kerja belanjawan. Untuk pecahan yuran mengikut jam kredit dan semester, muat turun . ... [-]


Ijazah pendidikan dalam pendidikan (ed.) Dalam bidang biologi

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Montgomery

[+]

EDU 602 Teknik dan Penilaian Statistik Pertengahan ......................... 3

Bidang Pengajaran (12) Dua belas jam penasihat meluluskan kursus peringkat siswazah dalam Biologi. (Perlu mempunyai BIO atau awalan yang sesuai) * Sekurang-kurangnya dua kursus mestilah berada di tahap 600 atau ke atas.

. .

$ 1,552 $ 1,552 Pelbagai / peribadi $ 1,840 $ 1,840 jumlah kecil $ 4,392 $ 4,392 Anggaran Jumlah $ 19,970 $ 27,386 [-]

Sijil Siswazah Matematik

Texas Tech University Worldwide eLearning
Online Sepenuh masa Sambilan 18  January 2019 Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Matematik adalah sijil 18 jam dalam talian yang direka untuk sesiapa sahaja yang mempunyai ijazah sarjana atau doktor yang ingin meningkatkan penguasaan matematik, terutamanya guru dalam perkhidmatan yang ingin mengajar kredit dwi di sekolah menengah atau mengajar di sebuah kolej junior. [+]

Matematik

Sijil Siswazah dalam Matematik adalah sijil 18 jam dalam talian yang direka untuk sesiapa sahaja yang mempunyai ijazah sarjana atau doktor yang ingin meningkatkan penguasaan matematik, terutamanya guru dalam perkhidmatan yang ingin mengajar kredit dwi di sekolah menengah atau mengajar di sebuah kolej junior.

Gambaran Keseluruhan Program18 jam kreditKebanyakan kursus ditawarkan dalam talian; Walau bagaimanapun, beberapa kursus hanya ditawarkan secara bersemuka di Lubbock.Prasyarat: Sarjana atau Doktor Falsafah dan telah menyelesaikan Kalkulus 1, Kalkulus 2, dan Aljabar Linear dengan gred lulus.Pelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]