Filter
Sijil Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sijil Siswazah dalam Pengajian Seni 2019/2020

Pelajar boleh menggunakan sijil graduan sebagai satu cara untuk menjadi yang lebih khusus dalam bidang tertentu. Program-program ini biasanya disediakan untuk pelajar yang sudah mempunyai sarjana muda atau telah separuh siap ijazah sarjana.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lulusan dalam bidang seni? Selepas menamatkan program ijazah dalam pengajian seni umum, ramai pelajar akan menggunakan program sijil untuk mengetahui lebih lanjut mengenai medium tertentu. Terdapat pelbagai jenis fokus mungkin, termasuk seni digital, animasi komputer, reka bentuk jenama dan banyak lagi. sijil siswazah paling termasuk banyak kursus-kursus praktikal, membantu orang meletakkan bersama-sama portfolio yang rapi untuk digunakan apabila mencari kerja. Kelas juga boleh termasuk seni bukan visual, seperti reka bentuk bunyi dan screenwriting.

Sejak mencari kerja sebagai seorang artis boleh menjadi sangat sukar, mendapatkan sijil lulusan ini sering menyediakan pelajar dengan peluang-peluang tambahan di pasaran.Membangunkan kemahiran yang sangat khusus dan portfolio yang disertakan mungkin membolehkan pelajar untuk mula memohon untuk kerja-kerja sebaik sahaja mereka menerima sijil mereka.

Kos program akan bergantung kepada bukan sahaja panjang kursus ini, tetapi juga medium yang dikaji. Untuk mendapatkan gambaran yang lebih baik perbelanjaan mungkin, ia adalah yang terbaik untuk menghubungi sebuah institusi akademik langsung.

Sebaik sahaja anda mempunyai sijil ijazah dalam seni, anda boleh berharap untuk mula meletakkan latihan anda secara langsung untuk digunakan dalam bidang yang anda pilih. Mereka yang mempelajari animasi digital atau standard boleh mencari pekerjaan mewujudkan promosi perniagaan atau melakukan reka bentuk grafik. Mereka yang ingin bekerja sebagai guru selepas tamat pengajian mereka akan dapat untuk memohon beberapa jawatan yang berbeza. Jika fokus seni anda menulis, terdapat permintaan yang baik untuk penulis iklan, serta banyak lain-lain penulisan dan penyuntingan pekerjaan.

artis profesional perlu berurusan dengan pasaran yang samar-samar, tetapi mempunyai sijil siswazah boleh membantu menambah beberapa kejelasan. Jika anda berminat dalam kerjaya ini, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

 

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Seni

Fanshawe College

Watak adalah jantung setiap permainan, video, atau kempen pemasaran. Mereka berada di tengah-tengah minat anda dalam Animasi 3D juga. Bawa watak anda ke kehidupan. Buat m ... [+]

Gambaran keseluruhan

Watak adalah jantung setiap permainan, video, atau kempen pemasaran. Mereka berada di tengah-tengah minat anda dalam Animasi 3D juga. Bawa watak anda ke kehidupan. Buat mereka bernafas. Beri mereka personaliti.

Dengan program Reka Bentuk Animasi dan Animasi 3D, anda akan mengasah kemahiran berbilang media sebelum ini menjadi kemahiran yang bernilai dan dicari di pasaran kerja. Anda akan menghidupkan idea anda untuk enjin permainan / pembangunan melalui lukisan dan papan cerita, pemodelan 3D, pemetaan tekstur dan pencahayaan, reka bentuk watak, penyuntingan video dan penciptaan kesan audio.

Anda akan mengembangkan konsep kreatif anda dengan rakan sekelas yang kreatif dan kreatif. Anda akan merancang dan mengurus projek. Dengan setiap langkah program, anda akan melihat idea dan impian anda menjadi kenyataan.... [-]

Kanada London
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European College for Liberal Studies

Kredit yang diperolehi dengan satu atau lebih kursus modular boleh dikira ke arah sijil atau ijazah. ... [+]

Kredit yang diperolehi dengan satu atau lebih kursus modular boleh dikira ke arah sijil atau ijazah.

Program siswazah kami, masing-masing dengan keperluan program yang berbeza, adalah berdasarkan dan sepenuhnya bersesuaian dengan sistem pendidikan Eropah dan Amerika Syarikat yang ditubuhkan. Garis panduan Eropah untuk pengajian tinggi digariskan dalam perjanjian Bologna. Sebaik sahaja jumlah minimum kredit telah diperoleh, permintaan untuk tamat pengajian boleh dihantar. Tidak semua program ditawarkan di semua kampus. Rujuk jadual program untuk butiran lanjut.

Kursus

Kursus siswazah dibahagikan kepada kursus teras dan kursus pengkhususan. Pilihan boleh dipilih dari mana-mana kursus yang ditawarkan pada peringkat siswazah. Kursus pengkhususan dijadualkan berdasarkan pendaftaran dan mungkin tidak boleh didapati di semua kampus. Kursus pengkhususan yang dijadualkan disediakan untuk semua pelajar juga sebagai pilihan. Rujuk jadual program untuk butiran lanjut. Rujuk kepada gambaran kursus untuk senarai kursus yang ada. Pelajar disarankan untuk melengkapkan kursus dan memperoleh kredit pada peringkat tertinggi.... [-]

Sepanyol Barcelona Belgium Brussels Madrid Switzerland Zürich Jepun Tokyo Antwerp  + 6 Lagi
November 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
9 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu