Filter
Sijil Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil Siswazah dalam Strategi 2019/2020

Sijil siswazah adalah satu program pendidikan yang memerlukan satu hingga dua tahun kerja. Program ini memberikan perlindungan komprehensif subjek tertentu, sering untuk persekitaran kerja yang kompleks. kerja bilik darjah biasanya seimbang dengan peluang hands-on untuk membangunkan dan menggunakan kemahiran yang diperlukan untuk pekerjaan yang berkaitan.

Anda mungkin tertanya-tanya, apa yang dikatakan sijil lulusan dalam strategi? Ini adalah peluang yang unik yang memperkenalkan pelajar kepada kejayaan konsep untuk mengenal pasti, menangkap, dan menyampaikan idea-idea yang luar biasa yang berjaya memacu perubahan. Individu meneroka sumber-sumber baru keuntungan dan mempelajari kaedah dan teknik strategik untuk menguruskan inovasi, teknologi dan produk. Kelas boleh termasuk penyertaan dalam pasaran strategik, strategi penggabungan dan pengambilalihan, menguruskan ancaman rantaian bekalan dan peluang, dan memanfaatkan kelebihan daya saing dan keuntungan.

Dengan mendapatkan sijil siswazah, pelajar mendapat pelbagai kemahiran yang sering memberi manfaat kepada kehidupan peribadi dan profesional mereka. Mereka belajar bagaimana untuk berkomunikasi, menyusun, masalah menyelesaikan, dan bekerja dengan baik dengan ahli-ahli pasukan.

Masa yang diambil untuk mendapatkan sijil graduan berbeza, seperti juga kos untuk program ini. Terdapat juga beberapa pilihan antarabangsa juga boleh didapati untuk pendidikan, dan yuran pendaftaran berbeza antara institusi. Pelajar perlu menghubungi universiti tertentu yang menarik minat mereka untuk bertanya mengenai jangkaan kos.

Individu yang mendapat sijil strategi siswazah sering mencari pilihan yang luas pilihan kerjaya yang pelbagai dalam pelbagai bidang dan disiplin. Ini termasuk sumber manusia, perniagaan, jualan dan pemasaran. Beberapa tajuk kerja biasa ialah ketua pegawai eksekutif, pengurus perniagaan, pengarah sumber manusia, pengurus jualan, dan usahawan.Sesetengah graduan program memilih untuk melanjutkan pelajaran mereka dan memasuki program ijazah sarjana.

Banyak pilihan antarabangsa disediakan untuk program strategi di kampus dan dalam talian. Kebanyakan universiti menawarkan fleksibiliti kursus sepenuh dan separuh masa dalam modul pembelajaran jarak jauh. Untuk bermula, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Strategi

College Australia

Membuat pertimbangan bebas yang signifikan mengenai perancangan, reka bentuk dan pengurusan utama. Terapkan pengetahuan anda dalam bidang pembelajaran dan pembangunan kem ... [+]

Perniagaan di CA

Sedia untuk langkah seterusnya? Mahu berperanan di mana anda boleh membuat pertimbangan bebas yang signifikan dalam fungsi perancangan, reka bentuk, operasi dan pengurusan utama pada tahap yang tinggi. Dapatkan kemahiran khusus yang ketara dan menerapkan pengetahuan dalam bidang pembelajaran dan pembangunan keupayaan.

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang menggunakan kemahiran dan pengetahuan khusus dalam bidang pembelajaran dan pembangunan keupayaan. Dalam peranan ini, mereka membuat penghakiman bebas tahap tinggi yang signifikan dalam fungsi perancangan, reka bentuk, operasi dan pengurusan utama dalam konteks yang sangat pelbagai atau khusus. Ia juga boleh dikaitkan dengan profesional atau pengurus dalam organisasi latihan berdaftar (RTOs) yang berusaha untuk memajukan pembelajaran dan keupayaan organisasi.... [-]

Australia Southport
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu