Filter
Sijil Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Sijil Siswazah dalam Sukan 2019/2020

Sijil graduan memberikan pelajar dengan ijazah latihan lanjut ijazah dan pendidikan dalam bidang profesional dan akademik mereka. Sesetengah pelajar menganggap ini alternatif yang lebih murah untuk ijazah sarjana, di mana mereka boleh belajar kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bersaing dalam pasaran kerja.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lulusan dalam sukan? Semasa program, pelajar mungkin mempunyai peluang untuk pakar dalam sains sukan, pengurusan atau senaman. kelas biasa memberi tumpuan kepada mata pelajaran seperti kaedah yang betul udara, pemakanan untuk gaya hidup aktif, undang-undang sukan, teknik pengurusan sukan yang berkesan, anatomi, fisiologi senaman dan perkara yang sama. Bergantung kepada keperluan kursus, pelajar mungkin mempunyai peluang untuk melengkapkan magang, kerja sukarela atau membayangi dalam suasana dunia yang sebenar.

sijil Siswazah memberi pelajar pemahaman yang lebih mendalam tentang kawasan akademik dan profesional mereka pilih.Selepas menamatkan kursus ini, pelajar boleh menjangka kenaikan gaji, kenaikan pangkat, kedudukan yang lebih baik dan kemajuan kerjaya yang serupa. Dengan tahap yang lebih tinggi latihan dan pengetahuan, graduan boleh melihat pertumbuhan dalam prospek profesional mereka.

Kos untuk program ini akan berbeza-beza mengikut sekolah yang diinginkan dan jenis arahan. Sesetengah pelajar mendapati mereka boleh mengurangkan kos dengan arahan dalam talian atau pedalaman serta bahan-bahan kelas digital.

Selepas menamatkan sijil lulusan dalam sukan, pelajar mempunyai peluang untuk mengambil program pendidikan peringkat tinggi dalam mata pelajaran yang sama. Para graduan juga boleh memilih untuk memasuki terus ke dalam tenaga kerja dalam beberapa aspek industri sukan, termasuk pemasaran, perundingan, perhubungan awam dan pengurusan sukan. Jika graduan memilih untuk menjadi pakar dalam perniagaan sukan, mereka boleh mencari kerja dalam niche kewangan, ekonomi dan strategi jualan industri sukan yang lebih besar.

Jika anda perlu merancang kelas anda di sekitar jadual yang sibuk, pertimbangkan kelas dalam talian yang memberikan anda menambah fleksibiliti. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Sukan

Columbia Southern University

Columbia University Southern mengakui bahawa ada keinginan yang semakin meningkat banyak dalam tenaga kerja untuk latihan fokus dalam pengkhususan profesional. ... [+]

Columbia University Southern mengakui bahawa ada keinginan yang semakin meningkat banyak dalam tenaga kerja untuk latihan fokus dalam pengkhususan profesional. Bagi memenuhi keperluan ini, CSU menawarkan Siswazah Sijil Pengurusan Sukan.

Program Sijil Siswazah

Pelajar pilih empat kursus (jam 12 kredit semester) dari kepekatan siswazah untuk mendapatkan sijil peringkat siswazah di kawasan kepekatan.

Kurikulum

MSM 5001 - Sukan Undang-undang dan Pengurusan Risiko MSM 5501 - Sukan Perhubungan Awam dan Kutipan Derma MSM 5901 - Kemudahan Sukan MSM 6301 - Sukan Pentadbiran dan Kewangan

[-]
Amerika Syarikat Orange Beach
American University Online

Sijil Lepasan Siswa dalam talian dalam Analitik dan Pengurusan Sukan Amerika Syarikat membina kekuatan anda dalam teknologi terkini dan kemahiran analisa data yang dikehe ... [+]

Sijil Lepasan Siswazah dalam talian Universiti Analitik dan Pengurusan Sukan Amerika Syarikat membina kekuatan anda dalam teknologi terkini dan kemahiran analisis data yang organisasi sukan sedang mencari sebagai bentuk semula digital industri mereka. Mengambil kursus dalam pengurusan strategik organisasi sukan, analisis sukan, dan penglibatan sosial, dan inovasi sukan untuk menyediakan anda pelbagai peranan dalam industri yang diperlukan untuk teknologi mudah alih, sukan fantasi, permainan e-sukan, dan penonton interaktif.

Kurikulum ini dibangunkan dengan input oleh majlis profesional dalam bidang yang memberi nasihat mengenai kecekapan, piawaian dan trend industri untuk memastikan kerja kursus adalah relevan dan sesuai untuk tempat kerja hari ini.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sambilan
9 - 15 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Durham College

Dengan gabungan kemahiran perniagaan yang unik dan pemahaman yang kukuh dalam industri sukan, pengurus sukan mengawasi atlet profesional dan amatur dan pasukan, menyelara ... [+]

Dengan gabungan kemahiran perniagaan yang unik dan pemahaman yang kukuh dalam industri sukan, pengurus sukan mengawasi atlet profesional dan amatur dan pasukan, menyelaraskan acara sukan dan bekerja di belakang tabir di beberapa tempat sukan terbesar di dunia.

Diiktiraf sebagai graduan kolej dan universiti, program sijil lulusan Pengurusan Perniagaan Sukan adalah pantas untuk industri sukan. Industri sukan diiktiraf sebagai perusahaan yang berbeza yang memerlukan kemahiran, pengetahuan, sikap, dan pengalaman tertentu yang diperolehi melalui proses akademik yang dicapai dengan mendaftarkan diri dalam program ini.

Ia menyediakan latihan lanjutan dan intensif melalui satu semester akademik dan satu semester penempatan lapangan.... [-]

Kanada Oshawa
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu