Sijil Superior Pastry
Le Cordon Bleu Mexico
Maklumat Utama
Pilih lokasi
Lokasi kampus
Buenavista, Mexico
Bahasa
Inggeris, Bahasa Sepanyol
Format kajian
Di kampus
Tempoh
Minta maklumat
laju
Sepenuh masa
Yuran tuisyen
Minta maklumat
Tarikh akhir permohonan
Minta maklumat
Tarikh mula paling awal
Minta maklumat
biasiswa
Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda
pengenalan
Sijil Superior Pastry
Semua Program dan Kursus kami diajar di Le Cordon Bleu Mexico - Universidad Anahuac Norte. Kitaran sekolah untuk Sijil ini adalah pada bulan Januari, April, Julai dan Ogos. Dengan pengetahuan lengkap dan pepejal teknik, pelajar menyelidik kaedah kerja dan menganalisis persekitaran kuih tinggi. Semasa trajektori ini, pelajar akan perlu membuat penjelasan mengenai ais krim, kek dan petit empat, ciptaan seni menggunakan gula dan coklat, dan penyediaan hidangan pencuci mulut di restoran. Sijil ini diberikan 2 hari seminggu 6 jam sehari
Jumlah harga termasuk:
- Bahan-bahan
- Resipi
- Sijil Pastry Superior