Sijil ijazah dalam Hubungan Antarabangsa 2020

Pelajar yang mengikuti sijil sarjana muda terdedah kepada topik tertentu untuk mendapatkan pemahaman asas tentang subjek. Sijil ini cenderung untuk memberi tumpuan kepada topik asas medan, memberi pelajar pemahaman yang luas subjek tertentu dan asasnya. Apakah yang dimaksudkan dengan sijil ijazah dalam hubungan antarabangsa? sijil ini meneroka pelbagai topik dan membentangkan mereka pada skala g… Baca lebih lanjut

Pelajar yang mengikuti sijil sarjana muda terdedah kepada topik tertentu untuk mendapatkan pemahaman asas tentang subjek. Sijil ini cenderung untuk memberi tumpuan kepada topik asas medan, memberi pelajar pemahaman yang luas subjek tertentu dan asasnya.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil ijazah dalam hubungan antarabangsa? sijil ini meneroka pelbagai topik dan membentangkan mereka pada skala global. Pelajar biasanya mengambil bahasa asing sebagai sebahagian daripada keperluan teras, dan bahasa yang ditawarkan bergantung kepada sekolah pelajar memilih. Walaupun kelas tertentu mungkin berbeza-beza dari sekolah ke sekolah, beberapa contoh termasuk dasar luar Amerika Syarikat, politik etnik dan kaum, ekonomi negara-negara membangun, sumber dan ekonomi alam sekitar, sejarah ekologi dan topik dalam keselamatan antarabangsa.

Pelajar pergi tentang kelas mereka, mereka mungkin mendapati bahawa mereka membangunkan kemahiran di luar disiplin tertentu ini.Kemahiran ini dapat membantu pelajar apabila mereka masuk ke alam pekerjaan dan mungkin termasuk pengetahuan baik dalam politik antarabangsa, disiplin diri, dan pemikiran kritikal.

Pelajar boleh menjangkakan kira-kira satu tahun pengajian untuk melengkapkan sijil hubungan mahasiswa antarabangsa. Sama ada pelajar memilih universiti antarabangsa tempatan atau, kos yang berkaitan berbeza di antara mereka. Pelajar perlu menghubungi sekolah pilihan mereka secara langsung untuk maklumat terperinci mengenai aspek kewangan.

Kerjaya dalam hubungan antarabangsa mungkin didapati di dunia dalam pelbagai industri, seperti politik, kewangan dan perniagaan, perubatan dan penjagaan kesihatan, dan pelbagai bidang penyelidikan. Pelajar memegang jenis sijil ijazah mungkin mendapati diri mereka dalam permintaan yang lebih tinggi untuk beberapa pilihan kerjaya. tajuk pekerjaan graduan mungkin mengejar boleh termasuk perkhidmatan luar profesional, rakan perniagaan antarabangsa, dan menulis ucapan politik.

Mempunyai sijil hubungan mahasiswa antarabangsa boleh membantu pelajar yang mengikuti pelbagai laluan kerjaya. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
European College for Liberal Studies
Barcelona, Sepanyol +5 Lagi

Sijil Sarjana dalam Hubungan Antarabangsa (30 kredit).

Sijil Sarjana dalam Hubungan Antarabangsa (30 kredit). -
Sijil ijazah
Sepenuh masa
English
06 Apr. 2020
Kampus