Filter
Sijil ijazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil ijazah dalam Pengajian Kejuruteraan 2019/2020

Kos kursus sijil ijazah bergantung kepada pelbagai faktor. Semakin kursus pelajar dikehendaki untuk mendaftar dalam, semakin tinggi kos program. Program di sekolah-sekolah swasta elit kos lebih daripada program-program di sekolah-sekolah yang lebih kecil.

Proses mewujudkan dan mengekalkan mesin baru, struktur dan lebih menggunakan matematik dan juga ilmu sosial, ekonomi dan saintifik dikenali sebagai kejuruteraan. Terdapat banyak bahagian-bahagian kecil kejuruteraan berurusan dengan segala-galanya dari persekitaran kepada tenaga elektrik.

 

Sijil ijazah dalam Pengajian Kejuruteraan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Kejuruteraan

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Reka bentuk Produk, perjalanan dalam Reka Bentuk Pengangkutan (240 ECTS) menyediakan profesional yang mampu merancang bukan sahaja kenderaan tetapi juga sistem dan akseso ... [+]

PROGRAM INI ADALAH TAJUK DI KELUARGA

Reka bentuk Produk, perjalanan dalam Reka Bentuk Pengangkutan (240 ECTS) menyediakan profesional yang mampu merancang bukan sahaja kenderaan tetapi juga sistem dan aksesori pengangkutan yang berkaitan dengan sektor ini. Pereka dalaman dan luaran untuk kenderaan pengangkutan dapat menghadapi faktor komersial, psikologi dan sosial yang berkaitan dengan mobiliti.

Kursus ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan fizikal dan fungsi yang diperlukan untuk menghasilkan produk. Keupayaan untuk menyelesaikan masalah dan keperluan yang muncul semasa proses penjelasan, bersama-sama dengan dapat menentukan kualiti produk dan pengenalannya ke pasaran, dipertingkatkan.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu