Filter
Sijil ijazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil ijazah dalam Pengajian Kemanusiaan 2019/2020

Program sijil Sarjana Muda mengambil masa yang lebih singkat untuk melengkapkan daripada program ijazah. Pelajar mendaftar dalam set yang lebih kecil kursus dan memberi tumpuan kepada pengkhususan tertentu dalam bidang pengajian. Beberapa program boleh disiapkan dalam tempoh kurang daripada setahun.

Kemanusiaan dan sains sosial adalah satu bidang pengajian yang menyediakan pelajar untuk pelbagai jenis industri apabila ia datang masa untuk memilih kerjaya. Pekerja sosial, artis dan kerjaya pengajaran adalah pilihan yang popular bagi mereka yang menamatkan kursus-kursus ini.

Sijil ijazah dalam Pengajian Kemanusiaan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Kemanusiaan

New College of the Humanities

Pilih major dan kecil anda untuk gelar kepujian gabungan anda, dan belajar diploma tersendiri Kolej, yang direka untuk memberi anda asas dan pandangan untuk menjalani keh ... [+]

Pilih ijazah sarjana anda

Pilih major dan kecil anda untuk gelar kepujian gabungan anda, dan belajar diploma tersendiri Kolej, yang direka untuk memberi anda asas dan pandangan untuk menjalani kehidupan yang memuaskan dan memuaskan.

Bina tahap anda

Gunakan roda untuk membina gelar sarjana anda.

Kajian Sarjana - Kemungkinan kombinasi untuk Ijazah Sarjana Muda (Major dan Minor)Falsafah dengan Sejarah SeniFalsafah dengan Penulisan Kreatif BAFalsafah dengan Ekonomi BAFalsafah dengan BA Bahasa InggerisFalsafah dengan Sejarah BAFalsafah dengan Undang-undang BAFalsafah dengan PolitikBahasa Inggeris dengan Sejarah Seni BABahasa Inggeris dengan Penulisan Kreatif BABahasa Inggeris dengan BA ... [-]
United Kingdom London
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu