Filter
Sijil ijazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil ijazah dalam Pengurusan Pemasaran 2019/2020

Sesetengah institusi akademik menawarkan program sijil sarjana muda yang membolehkan pelajar mendapat pendidikan di luar persekitaran tradisional. Ini adalah pilihan fleksibel untuk pelajar yang mempunyai pekerjaan sepenuh masa dan komitmen lain, termasuk penyertaan dalam program ijazah sarjana tradisional.

Apakah sijil ijazah dalam pengurusan pemasaran? Kursus ini merangkumi topik-topik seperti bagaimana untuk membangunkan strategi pemasaran yang berkesan dan bagaimana mentafsirkan dan menggunakan data dan hasil penyelidikan lain. Pelajar boleh mengambil bahagian dalam kelas yang menangani kemahiran perniagaan am. Topik kursus lain mungkin termasuk analisis tingkah laku pengguna, penciptaan kempen pemasaran, dan prinsip pengurusan. Pemasaran adalah komponen penting dalam banyak pelan perniagaan, dan program sijil sarjana muda boleh meliputi asas-asas pemasaran atau aspek khusus segmen industri ini.

Semasa menyertai program jenis ini, pelajar dapat mengembangkan banyak kemahiran yang boleh digunakan masuk dan keluar dari tempat kerja. Belajar bagaimana mengenali taktik pemasaran dapat membantu dalam mengenal pasti pembelian kos yang efektif. Pelajar juga boleh belajar cara menggunakan strategi masuk dan rundingan dalam kehidupan peribadi dan profesional mereka.

Kos berkaitan dengan menyertai mana-mana program akademik boleh berbeza-beza dari satu sekolah ke sekolah lain, terutamanya kerana sekolah dan institusi pendidikan lain terletak di seluruh dunia. Mereka yang berminat untuk mengambil bahagian dalam program sijil sarjana muda hendaklah menghubungi sekolah secara langsung untuk maklumat rasmi.

Penyelesaian program pengurusan pemasaran sering menyiapkan pelajar untuk memenuhi kerjaya dalam perniagaan. Pelbagai pilihan kerjaya mungkin termasuk kedudukan sebagai pengurus pemasaran, ejen pengiklanan atau penganalisis penyelidikan pasaran. Individu yang berharap dapat bekerja dalam industri tertentu, seperti penjagaan kesihatan, boleh mencari jawatan sebagai pengurus pemasaran produk kanan untuk bekalan perubatan. Graduan lain mungkin mencari kerjaya yang memenuhi keinginan untuk melakukan perjalanan atau bekerja rapat dengan kerajaan tempatan. Jawatan tersebut boleh termasuk pengurus pemasaran prestasi atau pakar pemasaran digital.

Institusi pendidikan yang menawarkan akses kepada program-program ini secara peribadi dan dalam talian tersedia secara meluas. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama. 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Pemasaran

Royal Business College

program Pengurusan Pemasaran ABE akan memberikan anda kemahiran untuk membina kerjaya yang hebat dalam bidang ini menarik dan dinamik perniagaan. Anda akan mendapat gabun ... [+]

program Pengurusan Pemasaran ABE akan memberikan anda kemahiran untuk membina kerjaya yang hebat dalam bidang ini menarik dan dinamik perniagaan. Anda akan mendapat gabungan kepakaran akademik dan kemahiran praktikal di tempat kerja, dan juga pemahaman yang kukuh bagi perniagaan secara umum, yang akan membolehkan anda untuk cemerlang dalam peranan pemasaran.

Pelajar-pelajar yang menamatkan kursus penuh dan Top-Up akan dianugerahkan Ijazah Universiti Northumbria

[-]
United Kingdom Newcastle upon Tyne Serbia Serbia Online Belgrade Switzerland Geneva Manchester  + 4 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu