close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil ijazah dalam Pentadbiran Antarabangsa 2020

Program sijil sarjana muda direka untuk pelajar-pelajar yang mahukan kursus pengajian yang lebih pendek daripada ijazah bersekutu atau sarjana muda. Program-program ini umumnya terdiri daripada kelas-kelas yang berkaitan dan berbeza daripada program ijazah standard. Pelajar boleh memilih untuk bekerja pada program sijil sarjana muda semasa bekerja pada ijazah tradisional. Apakah sijil ijazah dal… Baca lebih lanjut

Program sijil sarjana muda direka untuk pelajar-pelajar yang mahukan kursus pengajian yang lebih pendek daripada ijazah bersekutu atau sarjana muda. Program-program ini umumnya terdiri daripada kelas-kelas yang berkaitan dan berbeza daripada program ijazah standard. Pelajar boleh memilih untuk bekerja pada program sijil sarjana muda semasa bekerja pada ijazah tradisional.

Apakah sijil ijazah dalam pentadbiran antarabangsa? Sijil ini mungkin berfungsi sebagai jambatan antara penyelesaian gelar sarjana dan permulaan ijazah induk. Program ini biasanya mengambil masa semester atau dua untuk disiapkan. Kajian pentadbiran antarabangsa memberi tumpuan kepada pentadbiran di peringkat dunia. Semasa mengendalikan program ini, pelajar boleh mengambil bahagian dalam kelas seperti amalan dan teori, pembangunan dasar, kewangan global, kesihatan global, dan hak asasi manusia.

Sebagai hasil daripada menyertai program sijil sarjana muda, pelajar sering mendapat kemahiran berorientasikan kerjaya. Sebagai contoh, ilmu ekonomi global dapat meningkatkan kemahiran kewangan dan kemahiran pelaburan pelajar. Kemahiran lain yang dibangunkan mungkin termasuk keupayaan untuk bekerja dalam persekitaran yang terarah, ketat dan keupayaan untuk menangani cabaran akademik.

Adalah semulajadi untuk mencari program sijil yang berurusan dengan perkara-perkara antarabangsa yang terdapat di seluruh dunia. Kehadiran global dan faktor-faktor lain membawa kepada pelbagai kos dan yuran berkaitan. Ini adalah yang terbaik, oleh sebab ini, para pelajar dapat menghubungi sekolah-sekolah yang menarik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pendaftaran dan yuran lain.

Penyelesaian sijil sarjana muda dalam pentadbiran antarabangsa seringkali meletakkan graduan untuk peluang pekerjaan dalam pelbagai sektor ekonomi, di peringkat tempatan, di peringkat kebangsaan, dan di seluruh dunia. Sesetengah pekerjaan yang ada selepas selesai pengajian boleh termasuk pegawai integrasi sokongan, penyelaras projek mengenai jualan antarabangsa dan pasukan pengurusan produk, penyelaras operasi pentadbiran, projek PMO transformasi kewangan dan penganalisis komunikasi, dan pakar perdagangan antarabangsa yang mengendalikan program global.

Terdapat banyak institusi pendidikan yang terletak di seluruh dunia, menawarkan kelas dalam banyak format. Sebagai contoh, kelas-kelas dalam talian boleh memberikan kelonggaran yang diperlukan untuk menyelesaikan program semasa bekerja di bidang profesional dan akademik yang lain. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
European College for Liberal Studies
Barcelona , Sepanyol +5 Lagi

Sijil Sarjana Pengajian Liberal (30 kredit).

Sijil Sarjana Pengajian Liberal (30 kredit). -
Sijil ijazah
Sepenuh Masa
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini