Filter
Sijil ijazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sijil ijazah dalam Pengajian Pentadbiran 2019/2020

Sijil sarjana muda adalah program akademik yang direka untuk merapatkan jurang antara pendidikan atau memberikan kepakaran pelajar dalam bidang. Para ulama boleh mendaftar dalam program ini untuk menambah keahliannya untuk gelar mereka atau menyelesaikan gelar mereka lebih cepat. Kebanyakan program sijil sarjana dibina dalam satu tahun akademik.

Apakah sijil ijazah dalam kajian pentadbiran? Ia adalah program akademik yang memberi tumpuan kepada mengajar kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan, organisasi atau agensi. Sesetengah program mungkin memberi tumpuan kepada beberapa jenis pentadbiran, seperti perniagaan, penjagaan kesihatan, mahkamah atau kerajaan. Lain-lain boleh melihat kajian pentadbiran dalam erti kata yang lebih luas. Para sarjana boleh dijangka mengambil kursus seperti pentadbiran perniagaan, etika perniagaan, kerajaan, pengurusan operasi, kaedah organisasi pengadilan dan pentadbiran di hospital.

Bukan sahaja pendidikan ini boleh mempersiapkan para pelajar untuk promosi cepat, tetapi juga dapat membantu menjadikan setiap aspek kehidupan mereka lebih memuaskan. Sijil sarjana dalam kajian pentadbiran boleh membantu meningkatkan kemahiran penting, seperti organisasi, pengurusan masa dan komunikasi.

Kos sijil sarjana muda boleh berbeza di setiap universiti. Kerana tidak ada kos sejagat, pemohon mungkin ingin menghubungi sekolah yang berbeza untuk mendapatkan anggaran.

Apakah jenis kerjaya yang boleh mendapatkan sijil ijazah dalam kajian pentadbiran yang membawa kepada? Ini boleh bergantung pada sejarah akademik dan pekerjaan ulama. Walau bagaimanapun, ramai graduan terus mempunyai kerjaya bermakna sebagai pentadbir pejabat, eksekutif perniagaan, pengurus bandar, perancang bandar, penasihat dasar, penganalisis bajet atau bailif. Bagi ramai pelajar, sijil ini merupakan titik pelancaran yang sempurna untuk pendidikan yang lebih tinggi di peringkat akademik yang lebih tinggi.

Adakah anda bersedia untuk mendaftar dalam program sijil sarjana muda? Sekolah di seluruh dunia boleh menawarkan pendidikan jenis ini. Anda mungkin dapat mencari program dalam talian. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Pentadbiran

Royal Business College

program Pengurusan Sumber Manusia ABE ini memperkenalkan anda kepada disiplin akademik yang menjadi asas pengurusan sumber manusia yang efektif dan meneroka teori, melati ... [+]

program Pengurusan Sumber Manusia ABE ini memperkenalkan anda kepada disiplin akademik yang menjadi asas pengurusan sumber manusia yang efektif dan meneroka teori, melatih dan strategi. Ia menyediakan kepakaran untuk membolehkan anda untuk cemerlang dalam sektor ini. Satu kekuatan kelayakan adalah bahawa ia menyediakan pemahaman yang kukuh pengurusan perniagaan am serta pengkhususan HR.

Pada akhir tahun 3 pelajar yang menamatkan kursus akan dianugerahkan ijazah Sarjana Muda dari Universiti Northumbria

[-]
United Kingdom Newcastle upon Tyne Serbia Serbia Online Belgrade Switzerland Geneva Manchester  + 4 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European College for Liberal Studies

Sijil Sarjana dalam Pengajian Liberal (30 kredit) ... [+]

Sijil Sarjana dalam Pengajian Liberal (30 kredit) Kursus

kursus ijazah dibahagikan kepada kursus teras dan kursus pengkhususan (relevan kepada besar atau kecil). Elektif boleh dipilih dari mana-mana kursus yang dirancang ditawarkan di peringkat sarjana muda. kursus Pengkhususan dijadualkan berdasarkan enrolmen dan mungkin tidak terdapat di semua kampus. Pengkhususan kursus berjadual disediakan untuk semua pelajar juga sebagai elektif. Pelajar perlu bagi melengkapkan kursus dan mendapatkan kredit pada tahap yang paling tinggi.

keperluan program Jumlah 30 kredit Elektif 30 kredit / 6 kursus

Beralih kepada program lain sebaik sahaja kajian telah memulakan adalah mungkin selagi keperluan program dipenuhi menjelang akhir kajian. Oleh itu, keputusan untuk menukar hendaklah dibuat seawal mungkin untuk mengelakkan tidak memenuhi syarat-syarat program dalam tempoh program yang dimaksudkan.... [-]

Sepanyol Barcelona Belgium Brussels Madrid Switzerland Zürich Jepun Tokyo Antwerp  + 6 Lagi
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu