2 Sijil ijazah dalam Pengajian Pentadbiran 2020

Sijil sarjana muda adalah program akademik yang direka untuk merapatkan jurang antara pendidikan atau memberikan kepakaran pelajar dalam bidang. Para ulama boleh mendaftar dalam program ini untuk menambah keahliannya untuk gelar mereka atau menyelesaikan gelar mereka lebih cepat. Kebanyakan program sijil sarjana dibina dalam satu tahun akademik. Apakah sijil ijazah dalam kajian pentadbiran? Ia a… Baca lebih lanjut

Sijil sarjana muda adalah program akademik yang direka untuk merapatkan jurang antara pendidikan atau memberikan kepakaran pelajar dalam bidang. Para ulama boleh mendaftar dalam program ini untuk menambah keahliannya untuk gelar mereka atau menyelesaikan gelar mereka lebih cepat. Kebanyakan program sijil sarjana dibina dalam satu tahun akademik.

Apakah sijil ijazah dalam kajian pentadbiran? Ia adalah program akademik yang memberi tumpuan kepada mengajar kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan, organisasi atau agensi. Sesetengah program mungkin memberi tumpuan kepada beberapa jenis pentadbiran, seperti perniagaan, penjagaan kesihatan, mahkamah atau kerajaan. Lain-lain boleh melihat kajian pentadbiran dalam erti kata yang lebih luas. Para sarjana boleh dijangka mengambil kursus seperti pentadbiran perniagaan, etika perniagaan, kerajaan, pengurusan operasi, kaedah organisasi pengadilan dan pentadbiran di hospital.

Bukan sahaja pendidikan ini boleh mempersiapkan para pelajar untuk promosi cepat, tetapi juga dapat membantu menjadikan setiap aspek kehidupan mereka lebih memuaskan. Sijil sarjana dalam kajian pentadbiran boleh membantu meningkatkan kemahiran penting, seperti organisasi, pengurusan masa dan komunikasi.

Kos sijil sarjana muda boleh berbeza di setiap universiti. Kerana tidak ada kos sejagat, pemohon mungkin ingin menghubungi sekolah yang berbeza untuk mendapatkan anggaran.

Apakah jenis kerjaya yang boleh mendapatkan sijil ijazah dalam kajian pentadbiran yang membawa kepada? Ini boleh bergantung pada sejarah akademik dan pekerjaan ulama. Walau bagaimanapun, ramai graduan terus mempunyai kerjaya bermakna sebagai pentadbir pejabat, eksekutif perniagaan, pengurus bandar, perancang bandar, penasihat dasar, penganalisis bajet atau bailif. Bagi ramai pelajar, sijil ini merupakan titik pelancaran yang sempurna untuk pendidikan yang lebih tinggi di peringkat akademik yang lebih tinggi.

Adakah anda bersedia untuk mendaftar dalam program sijil sarjana muda? Sekolah di seluruh dunia boleh menawarkan pendidikan jenis ini. Anda mungkin dapat mencari program dalam talian. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
European College for Liberal Studies
Barcelona, Spain + 5 Lagi

Sijil Sarjana Pengajian Liberal (30 kredit).

Sijil Sarjana Pengajian Liberal (30 kredit). Baca Ringkas
Sijil ijazah
07 October 2020
Sepenuh masa
English
Campus
 
Royal Business College
Serbia Online, Serbia + 4 Lagi

program Pengurusan Sumber Manusia ABE ini memperkenalkan anda kepada disiplin akademik yang menjadi asas pengurusan sumber manusia yang efektif dan meneroka teori, melatih dan ... Baca lebih lanjut

program Pengurusan Sumber Manusia ABE ini memperkenalkan anda kepada disiplin akademik yang menjadi asas pengurusan sumber manusia yang efektif dan meneroka teori, melatih dan strategi. Ia menyediakan kepakaran untuk membolehkan anda untuk cemerlang dalam sektor ini. Satu kekuatan kelayakan adalah bahawa ia menyediakan pemahaman yang kukuh pengurusan perniagaan am serta pengkhususan HR. Baca Ringkas
Sijil ijazah
01 October 2020
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Campus
Online