Filter
Sijil ijazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil ijazah dalam Pengajian Undg-undg 2019/2020

Sijil ijazah biasanya rayuan kepada pelajar yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka mengenai sesuatu kawasan kajian, tanpa perlu mendapatkan sarjana atau doktor falsafah. Setelah tamat program sijil, pelajar biasanya mendapat akses kepada pekerjaan berpendapatan tinggi dan profesion.

Dalam usaha untuk membimbing orang ke arah yang betul, sistem undang-undang dan peraturan yang ditetapkan. Konteks di mana garis panduan tersebut digunakan termasuk segala-galanya daripada sistem pendidikan untuk perniagaan restoran untuk politik antarabangsa.

Sijil ijazah dalam Pengajian Undg-undg

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Undg-undg

New College of the Humanities

Pilih major dan kecil anda untuk gelar kepujian gabungan anda, dan belajar diploma tersendiri Kolej, yang direka untuk memberi anda asas dan pandangan untuk menjalani keh ... [+]

Pilih ijazah sarjana anda

Pilih major dan kecil anda untuk gelar kepujian gabungan anda, dan belajar diploma tersendiri Kolej, yang direka untuk memberi anda asas dan pandangan untuk menjalani kehidupan yang memuaskan dan memuaskan.

Bina tahap anda

Gunakan roda untuk membina gelar sarjana anda.

Kajian Sarjana - Kemungkinan kombinasi untuk Ijazah Sarjana Muda (Major dan Minor)Falsafah dengan Sejarah SeniFalsafah dengan Penulisan Kreatif BAFalsafah dengan Ekonomi BAFalsafah dengan BA Bahasa InggerisFalsafah dengan Sejarah BAFalsafah dengan Undang-undang BAFalsafah dengan PolitikBahasa Inggeris dengan Sejarah Seni BABahasa Inggeris dengan Penulisan Kreatif BABahasa Inggeris dengan BA ... [-]
United Kingdom London
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu