Filter
Sijil ijazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil ijazah dalam Reka Bentuk Grafik 2019/2020

Kos kursus sijil ijazah bergantung kepada pelbagai faktor. Semakin kursus pelajar dikehendaki untuk mendaftar dalam, semakin tinggi kos program. Program di sekolah-sekolah swasta elit kos lebih daripada program-program di sekolah-sekolah yang lebih kecil.

Pereka grafik mencipta seni untuk tujuan yang berbeza, sama ada untuk perniagaan komersial, satu program pendidikan atau untuk kempen politik. Pereka grafik bekerja dengan teks, imej, warna, ilustrasi dan fotografi untuk berkomunikasi mesej yang dikehendaki pelanggan mereka.

Sijil ijazah dalam Reka Bentuk Grafik

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Reka Bentuk Grafik

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Program Reka Bentuk Grafik (diajar dalam Bahasa Sepanyol) adalah sebanding dengan ijazah Sarjana Muda (240 ECTS) yang memenuhi syarat untuk menjadi pelajar pereka yang da ... [+]

PROGRAM INI ADALAH TAJUK DI KELUARGA

Program Reka Bentuk Grafik (diajar dalam Bahasa Sepanyol) adalah sebanding dengan ijazah Sarjana Muda (240 ECTS) yang memenuhi syarat untuk menjadi pelajar pereka yang dapat mencapai komunikasi visual yang berkesan dan menyuarakan tindak balas dalam audiens sasaran mereka.

Pereka grafik bekerja dengan teks (tipografi), warna dan imej (fotografi dan video), simbol (logo, imej, dan pictograph) dan ilustrasi. Tugas mereka adalah untuk membangunkan konsep dan idea yang dapat diberikan di atas kertas atau bahan lain, dalam format digital, dalam talian atau melalui cara audiovisual.

Kursus ini diwujudkan untuk menghasilkan pereka grafik yang membuat perbezaan, mematahkan acuan dan menanamkan nilai-nilai sosial yang menggalakkan penggunaan yang bertanggungjawab, kelestarian dan kebaikan. Matlamatnya adalah untuk membentuk profesional masa depan yang giat bekerja sama ada sebagai freelancer atau sebagai pengarah seni organisasi, pengarah kreatif atau pengarah strategik.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu