Filter
Sijil ijazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sijil ijazah dalam Pengajian Reka Bentuk 2020

Program sijil ijazah, sering diperolehi oleh orang-orang yang mengikuti program jenis sekolah perdagangan, boleh disiapkan dalam talian atau di dalam bilik darjah. Ini jenis sijil boleh membantu pelajar gague faedah sebenar mereka dalam bidang pengajian.

profesional reka bentuk mahir diperlukan dalam banyak organisasi untuk penyelesaian adat alat untuk masalah yang sama. Oleh kerana bidang reka bentuk merangkumi pelbagai macam persekitaran dan aplikasi, pakar yang diperlukan dalam perniagaan kecil, syarikat besar, pendidikan, bukan keuntungan, dan kerajaan.

 

Sijil ijazah dalam Pengajian Reka Bentuk

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Reka Bentuk

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Reka bentuk Produk, perjalanan dalam Reka Bentuk Pengangkutan (240 ECTS) menyediakan profesional yang mampu merancang bukan sahaja kenderaan tetapi juga sistem dan akseso ... [+]

PROGRAM INI ADALAH TAJUK DI KELUARGA

Reka bentuk Produk, perjalanan dalam Reka Bentuk Pengangkutan (240 ECTS) menyediakan profesional yang mampu merancang bukan sahaja kenderaan tetapi juga sistem dan aksesori pengangkutan yang berkaitan dengan sektor ini. Pereka dalaman dan luaran untuk kenderaan pengangkutan dapat menghadapi faktor komersial, psikologi dan sosial yang berkaitan dengan mobiliti.

Kursus ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan fizikal dan fungsi yang diperlukan untuk menghasilkan produk. Keupayaan untuk menyelesaikan masalah dan keperluan yang muncul semasa proses penjelasan, bersama-sama dengan dapat menentukan kualiti produk dan pengenalannya ke pasaran, dipertingkatkan.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2020
Spanish (Spain)
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu