Filter
Sijil ijazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil ijazah dalam Reka Bentuk Produk 2019/2020

Kos kursus sijil ijazah bergantung kepada pelbagai faktor. Semakin kursus pelajar dikehendaki untuk mendaftar dalam, semakin tinggi kos program. Program di sekolah-sekolah swasta elit kos lebih daripada program-program di sekolah-sekolah yang lebih kecil.

program reka bentuk produk boleh melatih pelajar untuk kraf produk yang berguna dan relevan berdasarkan keinginan dan permintaan pengguna. Para pelajar boleh mendapatkan pengetahuan yang diperlukan untuk mencipta, produk yang menarik dan artisanal inovatif yang sesuai dengan permintaan pasaran.

Sijil ijazah dalam Reka Bentuk Produk

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Reka Bentuk Produk

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Reka bentuk Produk, perjalanan dalam Reka Bentuk Pengangkutan (240 ECTS) menyediakan profesional yang mampu merancang bukan sahaja kenderaan tetapi juga sistem dan akseso ... [+]

PROGRAM INI ADALAH TAJUK DI KELUARGA

Reka bentuk Produk, perjalanan dalam Reka Bentuk Pengangkutan (240 ECTS) menyediakan profesional yang mampu merancang bukan sahaja kenderaan tetapi juga sistem dan aksesori pengangkutan yang berkaitan dengan sektor ini. Pereka dalaman dan luaran untuk kenderaan pengangkutan dapat menghadapi faktor komersial, psikologi dan sosial yang berkaitan dengan mobiliti.

Kursus ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan fizikal dan fungsi yang diperlukan untuk menghasilkan produk. Keupayaan untuk menyelesaikan masalah dan keperluan yang muncul semasa proses penjelasan, bersama-sama dengan dapat menentukan kualiti produk dan pengenalannya ke pasaran, dipertingkatkan.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu