Filter
Sijil ijazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil ijazah dalam Sumber Manusia 2019/2020

Program sijil sarjana muda mungkin melibatkan beberapa kursus yang ditarik daripada pelbagai disiplin dengan tema panduan. Pekerja dalam kerjaya teknikal, sebagai contoh, boleh mengambil bahagian dalam program untuk meningkatkan peluang pekerjaan, manakala pelajar dalam program ijazah tradisional boleh menyertai untuk meningkatkan kecekapan akademik mereka.

Apakah sijil ijazah dalam sumber manusia? Penyelesaian program sijil sarjana ini memberi peluang kepada pelajar untuk meneroka topik seperti undang-undang pekerjaan, pengurusan dan tingkah laku organisasi, dan kesamarataan membayar. Kelas-kelas tertentu boleh meliputi teori, amalan dan strategi sumber manusia. Penyertaan dalam program sijil sarjana sumber manusia boleh berlaku serentak dengan penyertaan dalam program ijazah sarjana tradisional.

Banyak kemahiran berharga dapat diperoleh semasa kajian sumber manusia, termasuk bagaimana mengenali kekuatan dan bakat orang lain. Kebanyakan kemahiran yang dikembangkan semasa program sijil sarjana ini boleh digunakan di tempat kerja, seperti komunikasi yang lebih baik dan kemahiran koperasi. Keupayaan untuk bekerja dengan baik dengan orang lain dapat membawa kepada peluang kerjaya yang lebih baik.

Program akademik yang berpotensi terletak di seluruh dunia, maka individu yang berminat boleh mendapatkan akses mudah ke sekolah-sekolah di dalam dan di peringkat antarabangsa atau dalam talian. Pelbagai tawaran secara semulajadi akan menjejaskan kos kehadiran. Maklumat khusus harus diperoleh dari sekolah yang menarik.

Kajian sumber manusia sering membawa kepada peluang kerjaya yang lebih baik. Banyak syarikat, perniagaan kecil dan agensi kerajaan bergantung kepada kerja pasukan sumber manusia untuk meningkatkan pengekalan pekerja, meningkatkan produktiviti atau menarik perhatian kakitangan berbakat. Dengan menamatkan program sijil sarjana muda, graduan mungkin mempunyai akses kepada jawatan seperti staf sokongan sumber manusia, pakar sumber manusia, pakar generik sumber manusia, penyelaras pasukan atau pakar gaji.

Iklim global hari ini bermakna peluang pendidikan tersedia dalam banyak format. Individu di kawasan terpencil masih boleh mengakses sekolah melalui program jarak jauh atau sekolah dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sumber Manusia

Royal Business College

program Pengurusan Sumber Manusia ABE ini memperkenalkan anda kepada disiplin akademik yang menjadi asas pengurusan sumber manusia yang efektif dan meneroka teori, melati ... [+]

program Pengurusan Sumber Manusia ABE ini memperkenalkan anda kepada disiplin akademik yang menjadi asas pengurusan sumber manusia yang efektif dan meneroka teori, melatih dan strategi. Ia menyediakan kepakaran untuk membolehkan anda untuk cemerlang dalam sektor ini. Satu kekuatan kelayakan adalah bahawa ia menyediakan pemahaman yang kukuh pengurusan perniagaan am serta pengkhususan HR.

Pada akhir tahun 3 pelajar yang menamatkan kursus akan dianugerahkan ijazah Sarjana Muda dari Universiti Northumbria

[-]
United Kingdom Newcastle upon Tyne Serbia Serbia Online Belgrade Switzerland Geneva Manchester  + 4 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu