Kategori Popular

Program Sijil

Terdapat pelbagai jenis sijil didapati: dari ijazah pertama untuk lulus dan sijil maju. Sijil berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Ada sijil dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Kepelbagaian perakuan berlainan boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat sijil yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Sijil-sijil yang baru tersenarai

Birchwater Education

Kursus Perniagaan Profesional: Pengurusan Kewangan

Apr. 20, 2018
Kursus pengurusan kewangan memandang pentingnya penyata kewangan, pasaran modal dan sumber kewangan dan bagaimana ia terpakai kepada pengurusan sebuah syarikat.

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Sijil IV Dalam Maklumat, Media Digital

Apr. 18, 2018
Kursus ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan untuk individu yang kompeten untuk mereka bentuk, membangun dan menggunakan teknologi media digital sebagai pembantu pakar teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) yang bekerja secara bebas atau sebagai sebahagian daripada pasukan pembangunan yang lebih besar. Kursus ini meliputi bagaimana untuk mengintegrasikan… [+] pengoptimuman enjin carian, elemen media sosial dan pengetua pemasaran media sosial ke dalam reka bentuk laman web. [-]

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Program Sijil Di Yayasan

Apr. 16, 2018
Program Sijil di Yayasan adalah program yang diinginkan di UK / AS dan kurikulum lain, pelajar yang memerlukan peralihan lancar dari kurikulum lain ke sistem pendidikan India.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Adakah Sijil?