Kategori Popular

Program Sijil

Terdapat pelbagai jenis sijil didapati: dari ijazah pertama untuk lulus dan sijil maju. Sijil berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Ada sijil dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Kepelbagaian perakuan berlainan boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat sijil yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Sijil-sijil yang baru tersenarai

YKBS LTD

Sijil Tinggi dalam Pengurusan Perniagaan

November 15, 2018
Sijil Tinggi Pengurusan Perniagaan (HCIBM) ​​memberikan gambaran keseluruhan tentang teori dan praktik pengurusan perniagaan. Ia direka untuk memberikan kemudahan yang mudah dan sesuai ke dalam kajian pengurusan perniagaan bagi individu-individu yang tujuannya adalah untuk mendapatkan pekerjaan atau berjaya memanjat tangga korporat.

Australian Training & Qualification College

Sijil IV dalam Perakaunan dan Pembukuan

November 5, 2018
Kelayakan ini mencerminkan peranan pekerja dalam industri perakaunan, termasuk Agen BAS dan pembukuan kontrak; dan pekerja tersebut melakukan tugas simpan kira untuk organisasi dalam pelbagai industri.

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Pensijilan Antarabangsa dalam Pengurusan Projek Agile (Pengurus Projek Agile)

Oktober 25, 2018
Objektif program ini adalah untuk mengetahui dan menggunakan metodologi semasa semasa dalam pengurusan projek tangkas bagi memastikan projek-projek yang kompleks dan tidak menentu mematuhi masa yang dirancang, dengan keperluan kualiti yang diharapkan dan dengan kos yang dianggarkan.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Adakah Sijil?