Kategori Popular

Program Sijil

Terdapat pelbagai jenis sijil didapati: dari ijazah pertama untuk lulus dan sijil maju. Sijil berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Ada sijil dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Kepelbagaian perakuan berlainan boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat sijil yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Sijil-sijil yang baru tersenarai

Illinois Eastern Community Colleges

Sijil Perniagaan Teknologi Pertanian

Jun 20, 2018
Graduan Program Pilihan Perniagaan Teknologi Pertanian memenuhi syarat untuk pelbagai jawatan yang memberi ganjaran. Bidang pekerjaan merangkumi jualan pertanian, pemasaran, pertengahan pengurusan di dealer atau pengedaran, penyelidikan, atau kedudukan pertanian yang lain. Peluang pekerjaan termasuk jawatan operasi atau pertengahan pengurusan di pembekal… [+] pertanian makanan, benih, baja, bahan kimia, bijirin, peralatan, dan produk dan perkhidmatan lain. [-]

Business School Netherlands, Nigeria

Program Pembangunan Pengurusan

Jun 21, 2018
Program Pembangunan Pengurusan adalah program dalam syarikat, hanya dihantar ke negara-negara di mana BSN mempunyai kampus khusus.

TACT-Technology Academy for Competency Training

Master Scrum Certified (CSM)

Jun 8, 2018
ScrumMaster yang disahkan (CSM) adalah pernyataan yang ditawarkan oleh Alliance Scrum kepada pengamal yang telah berjaya menyelesaikan kursus CSM dan menunjukkan kefahaman mereka melalui ujian CSM.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Adakah Sijil?