Program Sijil

Terdapat pelbagai jenis sijil didapati: dari ijazah pertama untuk lulus dan sijil maju. Sijil berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Ada sijil dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Kepelbagaian perakuan berlainan boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat sijil yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Sijil-sijil yang baru tersenarai

Durham College

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Perniagaan Sukan

Januari 19, 2019
Dengan gabungan kemahiran perniagaan yang unik dan pemahaman yang kukuh dalam industri sukan, pengurus sukan mengawasi atlet profesional dan amatur dan pasukan, menyelaraskan acara sukan dan bekerja di belakang tabir di beberapa tempat sukan terbesar di dunia.

University of Bradford

Sijil Pengajian Asas Antarabangsa

Januari 15, 2019
Sijil Pengajian Asas Antarabangsa adalah program tahun asas akses pra-ijazah yang direka khusus untuk pelajar antarabangsa yang tidak mempunyai kelayakan yang diperlukan untuk pendaftaran secara langsung ke kursus ijazah.

Touro Graduate School of Business

Sijil Lanjutan dalam Pengurusan Sumber Manusia

Januari 7, 2019
Program Sijil Lanjutan kami menawarkan sijil berorientasikan pengamal berasaskan perniagaan. Kami telah merancang program kami untuk memenuhi piawaian tertinggi yang diiktiraf secara universal untuk amalan pengurusan sumber manusia, seperti yang ditetapkan oleh Persatuan Pengurusan Sumber Manusia (SHRM) ®.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi