close

Penapis

Lihat Hasil

2 Sijil-sijil dalam Akuakultur dan Perikanan 2021

sijil A menunjukkan bahawa pelajar yang telah memenuhi kelayakan tertentu melalui kerja kursus dan ujian dalam bidang pengajian tertentu. Graduan mahir dalam bidang masing-masing dan bersedia untuk pekerjaan atau melanjutkan pelajaran. Apakah suatu perakuan dalam akuakultur dan perikanan? Program ini menyediakan individu untuk bekerja untuk perikanan yang pakar dalam menaikkan ikan tempatan bagi… Baca lebih lanjut

sijil A menunjukkan bahawa pelajar yang telah memenuhi kelayakan tertentu melalui kerja kursus dan ujian dalam bidang pengajian tertentu. Graduan mahir dalam bidang masing-masing dan bersedia untuk pekerjaan atau melanjutkan pelajaran.

Apakah suatu perakuan dalam akuakultur dan perikanan? Program ini menyediakan individu untuk bekerja untuk perikanan yang pakar dalam menaikkan ikan tempatan bagi maksud makanan manusia. Kerja kelas mungkin termasuk biologi marin, kitaran kehidupan ikan, dan pengurusan pembiakan, serta untuk memberi makanan, penjagaan dan tuaian ikan. Pelajar juga akan belajar bagaimana untuk mengurus dan akuakultur pasaran dan perikanan perniagaan. Beberapa program juga memerlukan magang dalam akuakultur dan perikanan sebelum sijil yang boleh diberikan.

Dengan mendapatkan sijil dalam akuakultur dan perikanan, seseorang individu boleh membantu memenuhi permintaan ikan segar di samping memelihara populasi liar. Graduan boleh meneruskan pekerjaan atau melanjutkan pelajaran dalam bidang ini.

Tuisyen dan yuran untuk program ini berbeza-beza bergantung kepada sekolah pelajar mendaftarkan diri masuk. Rancangan mungkin boleh didapati di seluruh dunia, tetapi pelajar biasanya boleh menyimpan wang dengan menghadiri kolej yang dekat dengan rumah. Dalam beberapa kes kajian dalam talian boleh disediakan untuk sebahagian daripada kursus.

Graduan sijil dalam akuakultur dan perikanan program boleh memulakan kerjaya mereka dalam kedudukan peringkat kemasukan di kemudahan ikan yang menghasilkan, atau mungkin ingin melanjutkan pelajaran. Pendapatan sijil adalah langkah pertama yang baik ke arah kerjaya yang memuaskan mengisi keperluan, makanan tinggi protein segar di seluruh dunia dengan bekerja sebagai juruteknik biologi atau pengurus penetasan. Sesetengah graduan mungkin mendapati diri mereka tertarik ke arah kerjaya yang berkaitan seperti pengurusan dan pemuliharaan hidupan liar.

Mengambil langkah pertama dalam pendidikan anda adalah menarik, sama ada anda memilih kolej yang berhampiran anda atau mengejar salah satu daripada peluang-peluang yang ada di peringkat antarabangsa.Untuk bermula dengan kursus, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
University of St Andrews
Saint Andrews, United Kingdom

Sijil PG dalam Akuakultur Lestari menawarkan pelbagai kursus sambilan, e-pembelajaran di peringkat pasca siswazah dengan tumpuan pada kedua-dua vertebrata atau invertebrata.

Sijil PG dalam Akuakultur Lestari menawarkan pelbagai kursus sambilan, e-pembelajaran di peringkat pasca siswazah dengan tumpuan pada kedua-dua vertebrata atau invertebrata. -
Sijil Pascasiswazah
Separuh masa
English
06 Sep 2021
Online
 
Animal Behavior Institute
Durham, Amerika Syarikat

Adakah anda ingin bekerja dengan hidupan liar yang cedera atau yatim piatu? Adakah anda ingin mengembangkan kemahiran untuk memulihkan dan melepaskan haiwan liar? Adakah anda ... +

Adakah anda ingin bekerja dengan hidupan liar yang cedera atau yatim piatu? Adakah anda ingin mengembangkan kemahiran untuk memulihkan dan melepaskan haiwan liar? Adakah anda bermimpi suatu hari membuka pusat pemulihan anda sendiri? -
Sijil
English
Sep 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini