Filter
Sijil
Amerika Syarikat California Riverside Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil-sijil di Amerika Riverside di Amerika Syarikat 2019

Sijil adalah satu dokumen akademik yang menyediakan bukti keperluan pendidikan. Ia mungkin layak pelajar untuk pendidikan tinggi atau mungkin menunjukkan bahawa pelajar akan mahir dalam mata pelajaran atau kemahiran set tertentu. 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Riverside adalah tempat duduk daerah daerah eponim, California, Amerika Syarikat. Pelajar-pelajar dalam kerap mengambil bahagian dalam festival yang berbeza di bandar. Perayaan-perayaan ini termasuk Perayaan Riverside Dickens, Riverside, Pertunjukan Udara, Riverside Festival Filem Antarabangsa dan lain-lain "

Sijil-sijil di Amerika Riverside di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
California
Riverside
Jenis pengajian
Secara
University of Redlands

Sijil Perakaunan memenuhi salah satu syarat utama untuk pelajar yang ingin mengambil peperiksaan Akauntan Awam Bertauliah (CPA). Sijil ini juga akan menyediakan anda den ... [+]

Yang sijil perakaunan memenuhi salah satu syarat utama untuk pelajar yang ingin mengambil peperiksaan Akauntan Awam Bertauliah (CPA). Sijil ini juga akan menyediakan anda dengan asas perakaunan yang kukuh untuk mendapatkan kelayakan yang lain, seperti Certified Pengurusan Akauntan (CMA), Chartered Financial Analyst (CFA), Juruaudit Dalaman Bertauliah (CIA) dan Perancang Kewangan Bertauliah (CFP).

Berkuatkuasa 1 Januari 2014, terdapat syarat-syarat pelesenan CPA pendidikan baru.

Kursus-kursus yang diperlukan termasuk:

Prinsip Perakaunan Kewangan dan Pelaporan (4 kredit)

Meneroka konsep dan prosedur yang digunakan dalam operasi perniagaan harian perakaunan dan laporan kewangan. Meneliti penggunaan sumber ekonomi, dan juga kewajipan dan aktiviti entiti kewangan. Belajar penggunaan maklumat kewangan untuk menganalisis kedudukan kewangan dan prestasi syarikat.... [-]

Amerika Syarikat Riverside
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
22 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu