Filter
Sijil
Argentina Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sijil-sijil di Argentina 2020

Sijil A boleh diperolehi oleh pelajar untuk serentak melanjutkan pelajaran yang lebih tinggi dan pekerjaan yang berkaitan dengan bidang pengajian. Dokumen ini menunjukkan bahawa individu yang telah melengkapkan keperluan khusus dalam pendidikan untuk meletakkan mereka di depan pada set kemahiran mereka.

Argentina merupakan nadi bagi pendidikan tinggi terutama dari kurikulum yang berorientasikan penyelidikan mereka. Ini membolehkan pelajar untuk mendapatkan pengetahuan praktikal dan kemahiran tetapi juga dipertingkatkan aplikasi pengetahuan praktikal. Ini telah membantu para ulama untuk memberikan penyelesaian kepada masalah negara.

Sijil-sijil di Argentina

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Belgrano

Sijil Pengajian Amerika Latin disediakan untuk pelajar yang mengambil lima kursus + Peal, PALAS atau SPAN 490. Tiga puluh peratus daripada pelajar-pelajar kita telah meng ... [+]

Sijil Pengajian Amerika Latin disediakan untuk pelajar yang mengambil lima kursus + Peal, PALAS o SPAN 490.

Tiga puluh peratus daripada pelajar-pelajar kita telah mengambil lima kursus dan Sijil bertujuan untuk membezakan pelajar bersedia untuk mengubah semester di luar negara ke dalam satu pengalaman akademik yang cemerlang.

Pelajar boleh memilih daripada empat program Sijil:

Ekonomi Pengajian kebudayaan Linguistik Kajian Amerika Latin Setiap program terdiri daripada empat kursus tertentu kawasan dan satu kursus pilihan daripada mana-mana program Sijil lain.

Pelajar dikehendaki untuk mengemukakan kertas penyelidikan 10-15 halaman dalam Bahasa Inggeris (PALAS) atau Sepanyol (mengumandangkan) untuk mendapatkan sijil dan perlu mendaftar pada minggu 4 atau 5 untuk salah satu daripada yang berikut:... [-]

Argentina Buenos Aires
Feb. 2020
English,Sepanyol
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu