Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sijil-sijil dalam Bahasa Cina 2019

Mendapatkan sijil adalah satu matlamat penting bahawa ramai pelajar yang berdedikasi mencapai sepanjang pengajian mereka. Sijil itu sendiri melambangkan persefahaman denda hal perkara di tangan. Ini dapat dibuktikan sama ada melalui kursus lasak atau melalui selesai ujian.

Anda mungkin tertanya-tanya, apa yang dikatakan sijil Cina? Program ini akan memberi tumpuan kepada bahasa Cina, termasuk pemahaman tentang watak-watak dan juga tatabahasa dan aspek-aspek penting yang lain. fokus pengajian lain mungkin termasuk budaya, sastera dan sejarah. Pelajar akan diberi peluang yang secukupnya untuk mengamalkan kemahiran lisan maupun tulisan bahasa Cina dalam kumpulan kecil dan bilik darjah yang lebih besar.

Terdapat banyak manfaat kepada yang mendaftar dalam program yang menawarkan sijil dalam bahasa Cina.Pelajar yang telah menamatkan kursus akan mendapat pemahaman yang lebih baik mengenai bahasa dan budaya, yang boleh meletakkan mereka mempunyai kelebihan untuk kerjaya yang mendapat manfaat daripada memahami Cina.

Kos mendaftar dalam kursus yang menawarkan sijil Cina boleh berbeza-beza mengikut universiti di mana ia ditawarkan. Mana-mana pelajar yang berminat perlu menghubungi terus pejabat kemasukan dan belajar tentang bagaimana tuntutan kewangan mungkin selaras dengan matlamat peribadi.

Mereka yang telah menamatkan program yang menawarkan sijil Cina akan mendapati diri mereka pada satu kelebihan dalam dunia kerjaya. Mempunyai pemahaman yang mendalam tentang budaya lain, terutamanya dari segi sejarah dan bahasa, akan memberikan manfaat yang besar bagi jurubahasa, penterjemah, dan guru-guru Bahasa. Ramai pelajar pergi untuk meneruskan pengajian Cina manakala yang lain boleh bekerja dalam bidang kerajaan sebagai penghubung kebudayaan.

Terdapat program-program yang menawarkan sijil Cina di seluruh dunia.Bagi mana-mana pelajar yang mempunyai jadual yang tegar sedia ada, yang mendaftar dalam kursus-kursus dalam talian adalah biasanya pilihan yang lebih disukai. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Bahasa Cina

edX

Ketahui pentingnya untuk berkomunikasi dalam bahasa Cina, termasuk nada, pinyin, tatabahasa, watak, dan struktur asas, untuk membantu memperkuat dan membina hubungan pern ... [+]

Ketahui pentingnya untuk berkomunikasi dalam bahasa Cina, termasuk nada, pinyin, tatabahasa, watak, dan struktur asas, untuk membantu memperkuat dan membina hubungan perniagaan yang lebih baik.

Bahasa Cina adalah bahasa kritikal untuk semua organisasi global. Program Mandarin for Business ini mempunyai pengalaman pembelajaran maya Cina yang asas dan pertengahan dengan kadar anda sendiri!

Dalam program Bahasa Mandarin untuk Perniagaan Profesional, kami menyatukan pengalaman belajar Cina anda dari asas-asas, seperti nada, pinyin, tatabahasa, watak, dan struktur dasar untuk pengetahuan lanjutan. Kami menyediakan sistem pembelajaran pepejal yang penting untuk pemula untuk membezakan dan membina ayat, dan kemudian menggunakannya dalam senario kehidupan, tempat kerja dan perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
25 - 30 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
WITS Language School

WITS Language School menawarkan pelbagai kursus pendek separuh masa dalam bahasa Afrika, Asia dan Eropah. Kursus kami direka untuk orang dewasa dan menumpukan pada bahasa ... [+]

Ekspresikan diri anda dalam bahasa yang baru!

WITS Language School menawarkan pelbagai kursus pendek separuh masa dalam bahasa Afrika, Asia dan Eropah. Kursus kami direka untuk orang dewasa dan menumpukan pada bahasa yang digunakan dalam perbualan sehari-hari.

PILIHAN BAHASA YANG DIJALANKAN TERMASUK:

NOTA: * Kursus yang ditawarkan melalui tuisyen swasta sahaja atau tertakluk kepada permintaan.

1. Kursus Awam

Kursus awam kami dibahagikan kepada tahap dan setiap peringkat mempunyai dua modul (A

Sila ambil perhatian: Kelas petang bergantung kepada syarat minimum pelajar yang dipenuhi.

Tahap dan struktur kursus

Kursus-kursus kami ditawarkan pada tiga tahap asas kompetensi bahasa: Tahap 1, Tahap 2 dan Tahap 3. Kursus-kursus tersebut berstruktur secara modular, dengan setiap peringkat kompetensi yang mempunyai dua modul (A... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu