Sijil dalam Bahasa Korea

Terbaik Sijil-sijil dalam Bahasa Korea 2018/2019

Bahasa Korea

Pelajar yang tidak semestinya ingin melanjutkan ijazah sarjana muda mungkin mendapati program sijil berfaedah. Ini memberikan beberapa kursus supaya pelajar boleh menguasai bidang atau kemahiran tertentu. Bilangan kursus yang diperlukan dan masa untuk mendapatkan sijil berbeza mengikut bidang dan institusi.

Apakah suatu perakuan dalam Korea? program sijil Korea memberi tumpuan kepada kemahiran bahasa. Program ini mungkin memerlukan beberapa set kursus bahasa dalam memajukan kesukaran. Selain bahasa yang dituturkan, bahasa bertulis juga dijangka akan dilindungi. Kursus boleh memberi tumpuan kepada sesuatu jenis bahasa bergantung kepada matlamat utama pelajar. Sebagai contoh, pekerja perniagaan boleh mengambil kelas bahasa Korea yang memberi tumpuan kepada istilah perniagaan. Pelajar berharap untuk pergi ke sekolah di Korea boleh memberi tumpuan kepada kursus-kursus akademik dan bahasa yang akan membantu mereka sebagai pemastautin.kursus dalam talian mungkin boleh didapati, tetapi kebanyakan pelajar juga mungkin mahu mempertimbangkan manfaat amalan bahasa muka-ke-muka.

Pelajar yang tamat program sijil di Korea mungkin mendapati kemahiran bahasa dan kerja kursus memberi manfaat kepada resume dan CV apabila memohon pekerjaan. Ia juga boleh meningkatkan potensi gaji untuk pekerja perniagaan antarabangsa.

Terdapat pelbagai yuran yang terlibat dengan memperoleh sijil dalam bahasa Korea, terutamanya jika program yang berada di negara asing. Pelajar perlu menghubungi sekolah pilihan mereka dan bertanya tentang tuisyen dan yuran diperlukan siap sijil penuh.

Siswazah dari program sijil bahasa Korea mungkin boleh memohon untuk program bahasa Korea tambahan atau untuk kedudukan pekerjaan yang memerlukan tahap tertentu kefasihan Korea.Pelajar yang memilih untuk pergi ke atas dan mendapatkan mungkin boleh mencari pekerjaan sebagai guru bahasa, ahli bahasa, jurubahasa atau penterjemah ijazah sarjana dalam Korea sarjana muda atau. Pendapatan sijil juga boleh membantu apabila memohon untuk program bahasa untuk mendapat ijazah sarjana muda atau ijazah lain di sebuah universiti.

Cari program sijil Korea sesuai di sini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sijil Bahasa Korea. Cuba kategori kami Kursus Bahasa Korea.

Search for similar programs here