Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sijil-sijil dalam Bahasa Lain 2019/2020

Suatu perakuan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menerima beberapa jenis pendidikan atau yang telah lulus ujian yang diperlukan untuk mendapatkannya. Dengan dokumen akademik ini, individu diberi peluang untuk mencapai pendidikan tinggi atau pekerjaan yang berkaitan dengan kemahiran yang mereka pelajari.

Program atau kursus dalam bahasa lain terdiri daripada membaca, menulis, berbicara, dan memahami bahasa asing. Subjek ini berguna untuk pelajar yang ingin memasuki pasaran kerja antarabangsa, kerana ia secara efektif memperluaskan ruang lingkup peluang mereka untuk memasukkan banyak negara yang berbeza.

Sijil dalam Bahasa Lain

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Bahasa Lain

SOAS University of London

Sijil ini direka untuk pelajar yang sudah mempunyai tahap kecekapan yang baik dalam bahasa Turki dan tidak memerlukan pengajaran bahasa yang intensif. ... [+]

Mod Kehadiran: Sepenuh masa atau separuh masa

Sijil ini direka untuk pelajar yang sudah mempunyai tahap kecekapan yang baik dalam bahasa Turki dan tidak memerlukan pengajaran bahasa yang intensif.

Pelajar akan dijangka mengambil satu kursus bahasa pada tahap yang sesuai dengan kecekapan mereka, dari yang berikut:

Turki bertulis rendahTurki moden pertengahanTerjemahan Bahasa Turki / Bahasa Inggeris / Turki Terperinci

Tiga lagi kursus akan dipilih dari senarai Turki yang tersedia pada tahun yang berkenaan. Pilihan kursus tertakluk kepada persetujuan oleh Jabatan dan penerimaan oleh guru berkenaan.

Struktur

Kursus bahasa

Kursus bahasa pada tahap yang sesuai dipilih dari senarai berikut.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
SOAS University of London

Sijil ini adalah kelayakan pengantar dalam bahasa Parsi. Pelajar memperoleh pengetahuan awal pepejal mengenai bahasa tulisan dan lisan Iran moden dan mempelajari latar be ... [+]

Mod Kehadiran: Sepenuh masa atau separuh masa

Sijil ini adalah kelayakan pengantar dalam bahasa Parsi. Pelajar memperoleh pengetahuan awal pepejal mengenai bahasa tulisan dan lisan Iran moden dan mempelajari latar belakang sejarah dan budaya Timur Tengah. Apabila diambil sepenuh masa (dalam satu tahun) ia sepadan dengan tahun pertama program BA di Parsi. Tidak diperlukan ilmu pengetahuan tentang Parsi sebelumnya.

Pelajar sepenuh masa:

Bahasa Parsi I (2units),Literatur yang Dekat dan Timur Tengah,Unit bukan bahasa yang diluluskan. Unit bukan bahasa ini biasanya dalam subjek yang berkaitan seperti sejarah Timur Tengah atau kajian Islam.

Pelajar sambilan:

Sukatan pelajaran paruh waktu membolehkan penglibatan penuh dengan bahasa Parsi. Tahun 1 dikhaskan untuk kursus pengenalan intensif dalam Bahasa Parsi I (2 unit). Pelajar biasanya mengikuti ini dengan Bahasa Parsi II dan sama ada Parsi Prosa Parsi Klasik atau Puisi Parsi 1.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu