Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sijil-sijil dalam Bhs Sepanyol 2019/2020

Pendapatan sijil adalah cara yang mudah untuk menunjukkan penguasaan kemahiran atau disiplin. Banyak program sijil mengambil masa kurang daripada memperoleh ijazah sarjana muda. Panjang program dan bilangan kursus yang terlibat bergantung kepada apa yang anda pilih untuk belajar.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil dalam Bahasa Sepanyol? Sijil dalam Bahasa Sepanyol memberi tumpuan kepada kemahiran bahasa yang diperlukan untuk bertutur dalam bahasa Sepanyol. Kursus mungkin dalam bilik darjah yang santai. kursus intensif mungkin memerlukan pelajar untuk menghabiskan masa di negara di mana Bahasa Sepanyol adalah bahasa utama. Walaupun kursus dalam talian mungkin boleh didapati melalui beberapa program, ramai yang memerlukan pelajar untuk menghadiri kelas di kampus untuk berinteraksi dengan rakan-rakan dan pengajar. Kursus boleh berbeza bergantung kepada matlamat bahasa seperti perbualan Bahasa Sepanyol untuk penduduk atau perniagaan Sepanyol untuk eksekutif perniagaan.

Selain mampu bercakap dengan sebahagian besar penduduk dunia, individu yang mendapat sijil dalam Bahasa Sepanyol mungkin mendapati mereka mempunyai kelebihan apabila memohon pekerjaan atas umat yang tidak mempunyai kemahiran itu. Kemahiran ini juga dapat memenuhi syarat pemegang sijil untuk gaji yang lebih tinggi.

Oleh kerana terdapat banyak faktor yang berbeza yang terlibat dengan kos mendapatkan sijil, pelajar digalakkan untuk menghubungi program mereka secara langsung untuk belajar tentang butiran yang melibatkan tuisyen dan yuran. Perumahan kos tambahan pelajar perlu mengambil kira jika mereka merancang untuk belajar Bahasa Sepanyol di negara asing.

Terdapat banyak kerjaya yang berbeza yang mendapat manfaat daripada pelajar memperoleh sijil dalam Bahasa Sepanyol. Di negara-negara di mana terdapat penduduk yang tinggi berbahasa Sepanyol individu, sesiapa sahaja dalam industri perkhidmatan boleh mendapat manfaat daripada memahami dan bercakap Bahasa Sepanyol.Individu yang pergi untuk mendapat ijazah sarjana dalam Bahasa Sepanyol sarjana muda atau mungkin boleh mendapat pekerjaan, jurubahasa, ahli bahasa, guru bahasa atau penterjemah. Dalam tetapan perniagaan, kakitangan perniagaan mungkin boleh berfungsi sebagai orang tengah dengan rakan-rakan berbahasa Sepanyol atau perjalanan ke kawasan berbahasa Sepanyol di rumah.

Bahasa Sepanyol adalah salah satu daripada bahasa berguna untuk belajar. Untuk mencari program yang tepat untuk keperluan anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Bhs Sepanyol

WITS Language School

WITS Language School menawarkan pelbagai kursus pendek separuh masa dalam bahasa Afrika, Asia dan Eropah. Kursus kami direka untuk orang dewasa dan menumpukan pada bahasa ... [+]

Ekspresikan diri anda dalam bahasa yang baru!

WITS Language School menawarkan pelbagai kursus pendek separuh masa dalam bahasa Afrika, Asia dan Eropah. Kursus kami direka untuk orang dewasa dan menumpukan pada bahasa yang digunakan dalam perbualan sehari-hari.

PILIHAN BAHASA YANG DIJALANKAN TERMASUK:

NOTA: * Kursus yang ditawarkan melalui tuisyen swasta sahaja atau tertakluk kepada permintaan.

1. Kursus Awam

Kursus awam kami dibahagikan kepada tahap dan setiap peringkat mempunyai dua modul (A

Sila ambil perhatian: Kelas petang bergantung kepada syarat minimum pelajar yang dipenuhi.

Tahap dan struktur kursus

Kursus-kursus kami ditawarkan pada tiga tahap asas kompetensi bahasa: Tahap 1, Tahap 2 dan Tahap 3. Kursus-kursus tersebut berstruktur secara modular, dengan setiap peringkat kompetensi yang mempunyai dua modul (A... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Native Language College

SIELE adalah Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española yang memperakui secara elektronik perintah penguasaan bahasa Sepanyol untuk pelajar dan profesiona ... [+]

Apa itu SIELE?

-SIELE adalah Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española yang mengesahkan secara elektronik arahan penguasaan Bahasa Sepanyol untuk pelajar dan profesional. Ia adalah ujian Bahasa Sepanyol rasmi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

-Ia dipromosikan oleh Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca dan Universidad de Buenos Aires. Institusi-institusi ini menjamin piawaian untuk kualiti dan amalan baik dalam penciptaan ujian dan penggunaan jenis bahasa yang berbeza di dunia Hispanik.

SIELE memperakui tahap kecekapan bahasa Sepanyol dengan empat ujian: Memahami dan mendengar, Bertulis dan interaksi dan ungkapan dan interaksi Lisan; peperiksaan ini juga diambil sebagai rujukan paras yang ditubuhkan oleh Rangka Kerja Rujukan Eropah untuk Bahasa (CEFR)... [-]

Sepanyol Madrid
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu